Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Odlično ste raspoloženi i spremni ste da se posvetite svojim obavezama. Dosta toga ćete završiti i pre nego što očekujete. Današnji dan vam je generalno povoljan.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoje emocije sasvim otvoreno jer ne znate kako će druga strana na to reagovati. Moguće je da imate nedostatak samopouzdanja danas.

ZDRAVLJE: Napetost u mišićima je naglašena kod vas i ne osećate se baš dobro. Nije povoljan dan za naprezanje ili bilo kakav oblik intezivne fizičke aktivnosti. Izbegavajte to.

 

BIK

POSAO: Niste zadovoljni stanjem na poslovnom planu i pokušavate da uvedete neke inovacije koje vam više odgovaraju. Spremni ste da se posvetite reorganizaciji sopstvenog posla.

LJUBAV: Nastupilo je manje zahlađenje u vašoj emotivnoj vezi ali srećom, to je prolazna stvar. Možete da očekujete da čete uspeti da prebrodite krizu sa voljenom osobom u narednim danima.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da promenite način komunikacije sa saradnicima da biste rešili probleme iz prošlosti. Možete da očekujete da vam današnji dan neće biti posebno povoljan.

LJUBAV: Svesni ste da niste spremni da nastavite dalje sa novim poznanstvima jer i dalje mislite na bivšu ljubav. Potrebno vam je mnogo vremena kako biste mogli da prebolite rastanak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa infekcijama. Pred vama je period u kojem ćete imati pad imuniteta. Potrudite se da se ne forsirate i da uradite ono što je do vas kako bi se oporavili.

Umor Glavobolja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da je pred vama dosta komplikacija na poslovnom planu. Nađite novu snagu u sebi. Potrudite se da budete bolje organizovani ali i da više verujete u svoje sposobnosti.

LJUBAV: Vašem partneru neke vaše reakciju stvaraju kočnice i nesigurnost. Moguće je da ostavljate utisak da ste nezainteresovani i da vas to na ovom polju jako koči.

LAV

POSAO: Budite malo otvoreniji u poslovnoj komunikaciji ako želite da vas ljudi prihvate na pravi način. Važno je da pokažete da ste ipak spremni jednim delom na kompromis.

LJUBAV: Moguće je da planirate nova dešavanja na ljubavnom polju. Pokušavate da se prikažete u najboljem svetlu pred suprotnim polom. Uskoro vas očekuje nova veza.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima. Ukoliko ste već imali probleme sa vidom sada je vreme da se posvetite tome da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete imati težu energiju u komunikaciji sa partnerom, pa su mogući nesporazumi. Potrudite se da sa svoje strane pokažete da ćete biti skloni kompromisima.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv pa vam to stvara određene probleme sa zdravljem. Neophodno je da se posvetite svom zdravlju malo više tokom ovog dana.

VAGA

POSAO: Dobro se snalazite i lako obavljate veći deo poslovnih zadataka koji su vam povereni. Možete da očekujete da ćete danas imati neke manje komplikacije na polju posla.

LJUBAV: Očekuje vas izuzetno pozitivna atmosfera u komunikaciji sa osobom koja vam se udvara već neko vreme. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi uspeli.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv i moguće je da ćete biti veoma napeti. Važno je da pokažete da ste spremni da se posvetite svom zdravlju. Povećajte unos magnezijuma.

ŠKORPIJA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu i svu svoju energiju ste u to uložili. Možete da očekujete adekvatne rezultate. Spremni ste da se posvetite i većim ambicijama u budućnosti.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i dobro ste raspoloženi! Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana biti veoma zadovoljni situacijom na polju zdravlja.

 

STRELAC

POSAO: Moguće je da postoji neka zabuna u vašem poslovnom okruženju ili do vas dolaze pogrešne informacije. Potrudite se da pokažete da ste ipak spremni racionalno da odlučujete.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da prihvatite suočavanje sa problemima u vašoj emotivnoj vezi. Uskoro dolazi razdvajanje od partnera iako na taj korak sada svesno niste spremni.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas opterećuje u narednom periodu. Nije vam dobra faza za polje zdravlja i bićete skloni brojnim poteškoćama pa je važno da se pripazite.

JARAC

LJUBAV: Stara ljubav vam se vraća u život iako je niste želeli, a ni tražili. Sledi zanimljiv splet okolnosti. Moguće je da će na kraju ishod biti potpuno neočekivan za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu koje bi moglo da vam bude osetljivo u narednom periodu. Skloni ste problemima sa povišenim krvnim pritiskom, kao i tahikardiji.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke nove poteškoće, taman kada ste pomislili da ste stare rešili. Potrebno vam je neko vreme kako biste mogli da se posvetite svim svojim obavezama.

LJUBAV: Ako imate partnera, pred vama je opušten i miran dan. Slobodne Vodolije mogu da očekuju nova dešavanja i poznanstva. Spremni ste da pokažete svoju šarmersku stranu.

RIBE

POSAO: Budite spremni na neke promene koje možda niste sasvim predvideli i očekivali. Potrudite se da prihvatite da na ovom polju neće baš sve uvek zavisiti samo od vas.

LJUBAV: Duboko ste posvećeni voljenoj osobi i veoma vam je važno da sa njom ostvarite stabilnost odnosa. Ona će vam pokazati da ima iste želje i planove za budućnost kao i vi.

ZDRAVLJE: Srčani problemi su mogući pa je važno da povedete računa o svom zdravlju. Uradite ono što možete kako bi vam se stanje popravilo u narednom periodu.