Svađa, raskid, par, razvod, sukob
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Poslovno okruženje u kojem se nalazite vam više ne odgovara i želite da menjate radno mesto. Odlučni ste i spremni da uradite sve što je potrebno kako biste svoje ciljeve ostvarite.

LJUBAV: Osećate se kao da više nemate istu dozu emocija prema svom partneru i počeli ste da se hladite. Moguće je da priželjkujete kraj te veze ali niste još doneli konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Posetite lekara za svaki slučaj. Ako postoji nešto što vas brine, uradite redovne nalaze kako biste ustanovili da li postoji neki problem koji treba da rešite na ovom polju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti dobre poslovne rezultate i da ćete biti zadovoljni. Sreća je na vašoj strani, pa ako se potrudite- sve može biti bolje od očekivanog.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva, pa vas uskoro očekuje i nova veza. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Pazite na srce. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa povišenim pritiskom. Uzimajte redovno terapiju koju vam je prepisao lekar.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija u kojoj se nalazite bi mogla da se promeni iako to niste očekivali danas. Važno je da budete snalažljivi kao i uvek i da se prilagodite okolnostima.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre, polako se udaljavate i razmišljate o prekidu. Vreme je da idete dalje i da se okrenete potrazi za nekom novom ljubavi.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Vaše zdravlje zavisi od vaše ishrane u velikoj meri. Potrudite se da pratite pravila zdravog života i da ih se pridržavate. Posetite nutricionistu.

posao, biznis, stres, nervoza, otkaz

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Pokazaćete da ste spremni da menjate ono što vam na ovom polju ne odgovara. Vaša inicijativa će dosta toga promeniti na ovom polju. Nemojte da se dvoumite previše.

LJUBAV: Voljena osoba će pokušati da od vas dobije neka prizananja. Razmislite o tome da li vam je potrebna takva veza. Očekuje vas period u kojem će biti dosta preispitivanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa prehladom. Moguće je da ćete imati i pad imuniteta.

Prehlada grip bolest temperatura kijanje kašalj bronhitis

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Poslovna situacija je generalno dobra kod vas. Ne biste trebali da očekujete komplikacije danas. okolnosti u kojima se nalazite vam idu u prilog i možete da budete zadovoljni.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate probleme kada je u pitanju zdravlje. Imate mnogo energije u sebi i ni jedan problem. Maksimalno iskoristite povoljan dan pred vama.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti priliku da napredujete ili da ostvarite neki pomak na poslu. Očekuju vas pozitivne okolnosti kojima ćete biti jako zadovoljni.

LJUBAV: Nova ljubavna dešavanja vas uskoro očekuju. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Pred vama je dobar period u kojem će sve okolnosti da vam idu u prilog.

ZDRAVLJE: Problemi sa očima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati neke poteškoće sa vidom. Bilo bi dobro da se posavetujete sa oftamologom.

Oko oči šminka trepavice pogled

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pred vama je šansa da se posvetite novim projektima koji će vam u poslovnom smislu biti veoma značajni. Možete da očekujete da će se na poslovnom polju sve pokrenuti kod vas.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate razne nesuglasice i probleme u ljubavnom odnosu. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće i smetnje na polju emocija.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran napor. Očekuje vas period u kojem ćete imati malo slabije zdravlje, kao i probleme sa imunitetom. Potrudite se da odmarate i da povećate unos vitamina.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna dešavanja vas opterećuju tokom današnjeg dana. Nije vam ni malo lako da se organizujete i imate osećaj da vam je potrebno vreme kako bi sve doveli u red.

LJUBAV: Očekuje vas povratak osobe iz prošlosti. Pred vama je prilika da raščistite sa njom ono što je nekada davno ostalo nedorečeno. Nakon toga ćete lakše nastaviti dalje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Potrudite se da se okrenete bavljenju sportom, to će vam jako prijati.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Danas ste skloni tome da zbog nervoze i brzopletosti pravite probleme. Poradite na tome da budete smireniji i da se svom poslu posvetite ozbiljnije. Važno je da radite na koncentraciji.

LJUBAV: Partner ne zna na koji način da se postavi ka vama. Očekuje vas nepovoljan period za emocije. Moguće je da vas dvoje imate neke probleme u komunikaciji koje se ne rešavaju lako.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, što više sna kako biste se regenerisali. Ako ste u prethodnom periodu imali neku intervenciju sada dolazi period za oporavak.

PREPORUČUJEMO:

 

JARAC

POSAO: Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali tokom današnjeg dana pa je najbolje da ne rizikujete na ovom polju. Posvetite se svom poslu odgovorno.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za početak veze koja bi mogla da vam bude značajna. Možete da očekujete fazu u kojoj će biti dosta dobrih promena kod vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni na vašem polju zdravlja u ovom periodu. Moguće je da ćete generalno imati neke poteškoće kada je u pitanju zdravlje pa se čuvajte.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera za važne odluke. Važno je da budete sigurni u sebe kao i u ciljeve koje želite da postignete.

LJUBAV: Opušteni ste i voljenoj osobi možete da pokažete svoja iskrena osećanja. Želite da vaš odnos bude prirodan jer se ne osećate dobro ako bilo šta morate da glumite.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim dobro. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno stanje na ovom polju. Možete da očekujete jedan veoma pozitivan dan ispred vas.

RIBE

POSAO: Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i to svoje znanje treba da primenite na jedan pozitivan način. Očekuje vas period u kojem će biti potrebno da se posvetite poslu.

LJUBAV: Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i jake emocije u vaš život. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti imati šansu da napreduje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Važno je da se potrudite da živite zdravo i da izbegavate loše navike. Očekuje vas period u kojem možete imati probleme sa porocima.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BONUS VIDEO

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati