Posao, stres, rad, bznis, svađa, otkaz
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da niste preterano raspoloženi, da u vama vlada dosta nervoze i da se loše osećate zbog toga. Potrudite se da u narednom periodu radite više na obuzdavanju svog temperamenta.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Posetite lekara. Najbolje bi bilo da se potrudite da mirujete, odmarate i da vodite više računa o sebi. Neophodno vam je više discipline.

PROČITAJTE JOŠ:

Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i uradićete sve što je do vas kako bi to i postigli. Pred vama su važne odluke ali i neka odricanja kako biste do promena došli.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate neke konflikte koji vas sprečavaju da ostvarite istinski dobar odnos. Potrudite se da prvo razgraničite sami sa sobom šta želite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Potrebno je da pazite na unos vitamina, minerala i hranljivih materija. Izbacite hranu koja nema pravu nutritivnu vrednost za vas.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo obaveza koje vas sputavaju da razmišljate o pokretanju novog posla, iako imate utisak da će vam kad- tad to trebati. Potrudite se da ne žurite sa donošenjem zaključaka.

LJUBAV: Ne dopada vam se odnos koji trenutno postji između vas i partnera i želite promene. Spremni ste da pokažete partneru koje su vaše granice preko kojih ne nameravate da pređete.

RAK

POSAO: Nema razloga da brinete jer vas ne očekuju veće ni drastičnije promene na ovom polju. Današnji dan iskoristite i da se malo odmorite, da napravite neki predah od posla.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da flertujete sa osobom koja vam se dopadala i nekada ranije u vašoj prošlosti. Možete da očekujete da će se stvari među vama odvijati na zanimljiv način.

ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljiviji a samim tim i više podložni određenim zdravstvenim problemima. Pazite na sebe.

PREPORUČUJEMO I:

 

LAV

POSAO: Lako možete da pokrenete nova dešavanja na ovom polju. Osećate se dobro jer imate podršku saradnika. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili željeno stanje.

LJUBAV: Moguće je da će između vas i partnera vladati neki problemi i trzavice. Nije vam povoljan dan i možete da budete pod velikom tenzijom. Ako ste slobodni, to vam prija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da vodite računa o sebi. Ako primetite bilo kakve neuobičajene simptome javite se lekaru.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas manje prepreke. Ako planirate da pokrenete veće poslovne promene, imaćete problem sa tim sada. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi još neko vreme.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju i moguće je da ćete imati neke poteškoće na ovom polju. Važno je da pazite na sebe i da redovno proveravate krvnu sliku.

Krv, krvna slika, analize

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Imate jako dobru intuiciju koju danas treba da slušate. Očekuje vas period u kojem ćete donositi nove odluke. Izbegavajte da sebe opterećujete nekim nebitnim sitnicama.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom i uživate u ljubavi koja vas spaja. Ako ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo. Povoljan vam je današnji dan za polje flerta.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Izbegavajte alkohol, nemojte da uzimate lekove na svoju ruku. Ako vas budu pratile česte vrtoglavice i nesvestice obratite se vašem lekaru za savet.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan pa ćete imati neku manju štetu na polju posla. Pred vama su nove komplikacije. Važno je da budete dovoljno mentalno jaki kako bi sve izneli.

LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom po nekim pitanjima nikako ne možete da ostvarite kompromis. Potrudite se da stavite sebe i svoje potrebe na prvo mesto ovaj put.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Možete da očekujete da ćete imati neke tegobe na polju zdravlja generalno jer ste danas prilično osetljivi i umorni.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Na putovanju ćete biti razočarani nekim okolnostima u kojima se budete našli. Potrebno vam je vreme da rešite probleme. Potrudite se da budete jaki.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije pokazala sve ono što iskreno oseća prema vama. Važno je da pustite da vaš odnos ide prirodnim tokom kako bi sve isplivalo na videlo.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas. Možete da očekujete prilično nepovoljan period u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama. Posavetujte se sa lekarom.

JARAC

POSAO: Pazite na finansije jer vas očekuju na tom polju određene komplikacije. Sve ukazuje na poteškoće na poslu takođe. Izbegavajte da budete preterano opušteni sa troškovima.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su mogući kod vas, pa bi iz tog razloga bilo dobro da idete na redovne lekarske kontrole. Ako primetite promene raspoloženja, javite se vašem lekaru.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa o svojim poslovnim zadacima kako ne biste napravili neku veću grešku danas. Važno je da date sve od sebe kako biste našli način da se izvučete iz problema.

LJUBAV: Skloni ste preterivanju na ovom polju, a ako odete predaleko sa inatom voljena osoba to neće baš najbolje podneti. Važno je da razgraničite šta vam je u toj vezi cilj.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je što više sna. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor. Izbegavajte preterano naprezanje kao i to da udovoljavate samo drugima. Nađite vremena za sebe.

RIBE

POSAO: Pred vama je nepovoljan period. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi neke stvari osigurali. Moguće je da ćete imati određenu štetu na poslovnom i materijalnom polju.

ZDRAVLJE: Moguće je da se ne osećate dobro i da vam je današnji dan nepovoljan na svim poljima. Skloni ste depresiji. Ne tonite u crne misli nego porazgovarajte sa nekim.

PROČITAJTE JOŠ:

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija