Posao žena biznis laptop razgovor sastanak
Shutterstock
Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuje vas prilika da odmorite od posla. Iskoristite slobodan dan maksimalno i posvetite se sebi i svojim potrebama. Vikend je počeo i raspoloženje je na visokom nivou.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i lepo se osećate pored osobe koju volite. Odnos vam je iz dana u dan sve bolji. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašom vezom na duže staze.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Možete da očekujete povoljan dan za tako nešto nemojte da se naprežete i potrudite se da nađete dovoljno vremena za kvalitetan san.

PROČITAJTE JOŠ:

Pica, hrana, brza hrana

Shutterstock, ilustracija

BIK

POSAO: Malo ste odsutni i lako pravite greške na poslovnom planu. Imaćete vremena da sve ispravite kada za to bude došao pravi trenutak. Nemojte da gubite svoje prioritete iz vida.

LJUBAV: Flertujete sa osobom prema kojoj gajite duboka osećanja ali niste spremni da joj to i priznate sasvim iskreno. Možete da očekujete manje komplikacije na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se vratite u dobru formu. Kada vežbate bolje se osećate sami sa sobom.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilično dobar dan tokom kog nećete biti previše opterećeni poslom. Ostaje vam dosta slobodnog vremena koje možete da iskoristite na kvalitetan način.

LJUBAV: Imate prijateljski odnos sa osobom koja vam se dopada i pitate kada je vreme da pređete tu granicu. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da menjate stvari.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije u sebi i osećate se dobro zbog toga. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve komplikacije na polju zdravlja.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Pred vama je povoljan period za završetak nekog poslovnog projekta. Zaokružićete priču na jako pozitivan način. Možete da očekujete da će sve krenuti u dobrom pravcu.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom postaje malo bolja, pa se u vama ponovo budi nada da ćete ostati zajedno, u braku. Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost i problemi sa kičmom i leđima. Potrudite se da vodite više računa o sebi. Izbegavajte preterano naprezanje kao i podizanje težeg tereta.

LAV

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje će za vaš posao biti veoma značajno. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Dobre promene su pred vama.

LJUBAV: Slobodni ste i niste spremni za novu vezu. Prija vam da neko vreme budete posvećeni samo sebi i svojim potrebama. Važno vam je da napunite svoje baterije.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi. Osećate se sasvim dobro i smireni ste. Dan je povoljan za mogućnost da se posvetite voljenima, prijateljima kao i porodici.

Putovanje

pixabay.com

Foto: pixabay.com

DEVICA

POSAO: Dobro stanje na polju finansija vas čini srećnim. Niste zabrinuti i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da se dvoumite oko odluke da li da pružite šansu jednom upornom udvaraču ili ipak ne... Nemojte da idete protiv sebe, ako vam nije do toga, kažite ne.

ZDRAVLJE: Malo ste osetljiviji danas. Podložni ste problemima i komplikacijama na polju zdravlja. Potrudite se da vodite više računa o sebi i izbegavajte bilo kakve rizike.

VAGA

POSAO: Očekuje vas neki važan poslovni sastanak od kojeg može da zavisi budućnost vašeg radnog mesta. Potrudićete se da date svoj maksimum kako biste se dokazali na ovom polju.

LJUBAV: Partner vam je posvećen i uživate u njegovom društvu. Zajedno prolazite kroz mnogo lepih i nežnih trenutaka. Pred vama je povoljan period za romantična dešavanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Možete da očekujete pozitivan dan. Nemate ni jednu brigu nad glavom i ništa vas ne opterećuje. Osećate se sasvim dobro.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Imate neke sitne obaveze i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Veoma ste vredni i posvećeni ostvarenju svojih ciljeva i ambicija. Potrudićete se da tako i ostane.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja prema jednoj osobi. Kasnije se zbog toga možete pokajati. Pokušajte ipak da iskoristite trenutak i šansu koju imate.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da vas zadesi u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti promenljivog zdravlja. Preporučuju vam se redovne kontrole.

STRELAC

POSAO: Faktor sreće vam je naklonjen danas, pa je moguć dobitak ili priliv novca koji niste sasvim očekivali. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni stanjem na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od suprotnog pola. Na polju flerta ste veoma aktivni i dopada vam se promenljiva situacija. Možete da očekujete odličan dan.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Pred vama je faza u kojoj ćete biti generalno zadovoljni okolnostima na ovom planu. Verujete u dobra dešavanja i u pozitivne preokrete.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Privatni posao je krenuo onako kako ste se nadali da hoće i zadovoljni ste zbog toga. Pred vama je povoljna situacija za promene na ovom polju. Spremite se za to.

LJUBAV: Možete da očekujete sasvim stabilnu atmosferu sa voljenom osobom. Dopada vam se ono što imate u vašoj vezi. Ako ste slobodni, moguće je zanimljivo novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prevazilazite neke probleme koje ste imali u prošlosti na ovom polju i polako se oporavljate. Možete da očekujete da će vam u budućnosti stanje biti dosta bolje.

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni ste svojim postignućima i smatrate da bi malo ko na vašem mestu uspeo da dogura tako daleko. Kada pogledate odakle ste krenuli, postajete svesni toga da ste daleko stigli.

LJUBAV: Spremni ste da se posvetite partneru i da ispravite neke greške iz prošlosti. U vama je ostalo još mnogo ljubavi. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Možete da očekujete jako dobar dan. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da ostvarite harmoniju sa sobom i sa svetom oko sebe.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Imate velike planove i spremni ste da uložite maksimum svoje energije kako biste mogli da ih ostvarite. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili svoje ciljeve.

LJUBAV: Stabilna ljubavna situacija vam unosi osećaj mira i sreće. Imate poverenje u voljenu osobu i srećni ste sa njom. Vaš odnos može da napreduje u budućnosti.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas bilo kakve brige! Pred vama je faza u kojoj ćete biti stabilni i zadovoljni, srećni i ispunjeni. Današnji dan vam je jako povoljan za sve.

PROČITAJTE JOŠ:

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija