Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nemojte da rizikujete ni na jednom polju danas jer možete ostati oštećeni. Pogotovo izbegavajte veća ulaganja koja bi sada mogla značajno da vas oštete.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete iz prethodnog perioda. Vraća vam se komunikacija, pa i interesovanje da sa tom osobom razvijete dublji odnos.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Moguće je da ćete imati neke manje probleme na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Mirujte i obavezno se oko svega posavetujte sa lekarom.

PROČITAJTE I:

Novac, zarada, pare, evri, makro

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Zajedno dolazite do uspeha. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vaš poslovni odnos napredovao.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni da li želite da ostanete u vezi u kojoj ste trenutno. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da nađete novu ljubav za sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom. Povedite računa o tome šta jedete, pazite na rok trajanja namirnica i na to kakvo je poreklo hrane koju unosite. Vodite računa o sebi.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas važan sastanak na kojem će se na neki način odlučivati o vašoj poslovnoj budućnosti. Moguće je da imate tremu i da vas hvata nervoza oko javnog izlaganja.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka mlađa osoba. Pokušaćete da joj stavite do znanja da ste zainteresovani za vezu. Spremni ste da uradite sve što možete da njenu pažnju pridobijete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja. Prijaće vam da budete fizički što aktivniji danas.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da imate neke nerazjašnjene situacije na poslovnom planu. Sada je vreme da se tome posvetite. Potrudite se da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima.

LJUBAV: Imali ste velika očekivanja i ostali razočarani. Ne treba da verujete pogrešnim ljudima. Potrudite se da najvažnije stvari u vezi intime ipak zadržite za sebe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Pred vama je period u kojem ćete imati neke hormonalne probleme i promene. Potrudite se da povedete više računa o sebi.


LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana sve zavisi od vas. Vaše odluke su sada ključne za rasplet poslovne situacije na ovom planu pa se zato potrudite da budete dovoljno racionalni.

LJUBAV: Možete da se nadate lepim dešavanjima sa osobom koju volite. Uživate u romantici koju zajedno stvarate. Spremni ste da se opustite i da se prepustite emocijama.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa niskim pritiskom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti malaksali i prilično umorni.

Spavanje umor snovi

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju posao. Potrudite se da završite stare obaveze i da vam ništa ne ostane za kasnije. Vi možete da budete efiksani ako to želite.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja je za vas veoma posebna. Moguće je da ste više od prijatelja a manje od prave ljubavi. Ipak, taj odnos sada za vas predstavlja nešto posebno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Nastupa faza nervoze i stresa sa kojom ne možete sasvim lako da se izborite. Potrebno vam je neko vreme da se stabilizujete.

VAGA

POSAO: Niste sigurni u odluku koju ste doneli i počinjete da razmatrate i druge opcije. Poslovno stanje vam je nekako nedefinisano. Sada nije vreme za konačne odluke na ovom polju.

LJUBAV: Neka osoba koju ste nedavno upoznali uporno pokušava da vam se približi. Vi niste zainteresovani za nju i otvoreno joj pokazujete da ne želite da imate ništa više od poznanstva.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje jer će vam današnji dan biti malo teži. Posetite lekara u narednom periodu za svaki slučaj.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas veoma važan dan za poslovno polje. Potrudite se da izbegnete pravljenje bilo kakvih grešaka na ovom planu. Važno je da budete fokusirani na svoje ciljeve.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera dosta toga. Počinje period u kojem će svađe postati sve češće i češće. Svađe koje se dešavaju vas jako opterećuju i čine nezadovoljnim.

ZDRAVLJE: Ukočeni ste i prijala bi vam masaža. Povedite računa o svom zdravlju, idite na masažu, posvetite se vežbama za leđa itd. Potrebno vam je opuštanje.

PREPORUČUJEMO:

 

STRELAC

POSAO: Spremaju se promene u vašem kolektivu, a vi niste sigurni kako će se to odraziti na vaše radno mesto. Moguće je da vas dosta toga opterećuje sada i da ste pod stresom.

LJUBAV: Vaš hladan stav prema partneru će uskoro dovesti do raspada zajednice. Moguće je da niste ni svesni grešaka koje pravite. Ako ste slobodni, nije povoljan dan za novu ljubav.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva i možete da imate generalno probleme u bolove u leđima. Povedite računa o sebi. Važno je da ne podižete težak teret i da ne opterećujete leđa dodatno.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste se nadali nekoj novoj poslovnoj saradnji, bićete veoma zadovoljni ishodom današnjeg dana. Možete da očekujete pokretanje pozitivnih poslovnih promena.

LJUBAV: Za sada niste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Avantura koja je na pomolu sasvim ispunjava sve vaše zahteve i potrebe. Niste spremni da se sa bilo kim spojite na duže staze.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zdravlje vam je stabilno. Današnji dan vam je povoljan, ugodite sebi i onima koje volite.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert, brak, doručak, kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija danas. Pred vama je pozitivan dan i kada je u pitanju posao. Generalno možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Imate potrebu da okončate vezu koja se već neko vreme razvlači. Videli ste i sami da ta priča ne vodi nikuda. Spremni ste da stavite tačku na odnos koji za vas nema više smisla.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i sve štetne materije. Važno je da poradite na stvaranju zdravih navika i da se posvetite svom zdravlju. Počnite da vežbate redovnije kako bi vam bilo bolje.

RIBE

POSAO: Povoljan je period za neki novi posao. Ukoliko ste u potrazi za radnim mestom, danas je vaš srećan dan! Potrudite se da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao.

LJUBAV: Očekuje vas početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Odgovara vam Bik kao emotivni partner sa kojim ste prilično kompaktibilni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete uspet da ostvarite pozitivnu atmosferu na polju zdravlja i da rešite probleme koje ste imali u prošlosti.

PREPORUČUJEMO I:

devojka, žena, telefon, iznenađenje

Shutterstock