Stres, problemi, žena, umor
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Nije vam preterano povoljna situacija kada je u pitanju poslovno polje. Danas može biti novih komplikacija. Potrudite se da ne paničite i da ne reagujete u afektu na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ste se udaljili od voljene osobe i da vam neko vreme prija da budete na distanci. Potrebna vam je pauza da shvatite šta želite i da se na ovom polju stabilizujete.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Moguće je da ćete biti podložni prehladi i problemima sa bešikom takođe. Generalno povedite više računa o svom zdravlju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Putovanje u inostranstvo neće ispuniti baš sva vaša očekivanja ali neke korisne stvari ćete odraditi. Moguće je da će vam se neki važni poslovi na ovom polju odložiti.

LJUBAV: Ako ste slobodni, moguće je da tokom današnjeg dana nećete imati veće promene i da vas to na neki način deprimira. Samoća počinje da vam smeta i osećate potrebu za ljubavlju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa jetrom. Vreme je da se potrudite da živite zdravije i da stvarate zdravije navike.

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca tokom današnjeg dana, trebalo bi da budete zadovoljni. Možete da očekujete da ćete imati pozitivne okolnosti na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za vezu koja na neki način može da bude veoma neobična, drugačija od onoga na šta ste navikli. Spremni ste za dobre promene.

ZDRAVLJE: Puni ste snage i energije. Osećate se jako dobro u svojoj koži i nemate nikakve probleme sa zdravljem. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete se dobro osećati.

RAK

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim poslovnim događajima. Uspećete da rešite neku dilemu koju imate od ranije. Pred vama je period koji je povoljan za donošenje nekih novih odluka.

LJUBAV: Spremni ste da napravite neki novi korak sa voljenom osobom. Moguće je da vam se uskoro bliži veridba. Ako ste slobodni, pred vama se ubrzo otvara prilika za neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vam stvara manje smetnje. Možete da očekujete da ćete danas biti prilično umorni i malaksali i da ćete zato imati manje probleme na polju zdravlja.

Stres, problemi, žena, umor

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Imate mnogo posla i potrebna vam je pomoć kako biste uspeli da napravite adekvatnu organizaciju svojih obaveza. Možet da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove.

LJUBAV: Pred vama je period u kom ćete dosta razmatrati neke odluke na ljubavnom planu. Moguće je da vam neće biti uvek lako da uradite ono što smatrate da je ispravno za vas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Pred vama je faza u kojoj će vam prijati bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću. Vreme je da se posvetite sebi.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete fazu u kojoj poslovne obaveze neće uzimati veći deo vašeg vremena, pa ćete imati priliku za odmor. Pred vama je povoljan period za opuštanje.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo koje bi veoma uskoro moglo da dovede do nove veze. Ukoliko već imate partnera vreme je da sa njim razgovarate o nekim stvarima iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnja. Možete da očekujete da će vam zdravlje biti generalno dobro. Posvetite se ljudima koje volite, kao i svojim hobijima i tome da ugodite sebi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

VAGA

POSAO: Postoje neke stvari na koje trenutno ne možete da utičete iako vam smetaju. Moguće je da ćete imati neke probleme na poslovnom planu i da ćete morati da se sa njima suočite.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv ukoliko već imate partnera. Vaš odnos se menja na bolje i postajete spremni za zajedničke avanture. Pred vama je period za dobre promene.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više kako biste napunili svoje baterije u ovom periodu. Za vaše zdravlje će od ključnog značaja biti da imate redovan i kvalitetan san.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete generalno miran dan bez većih promena kada je u pitanju posao. Pred vama je faza u kojoj ćete razmotriti neke planove za budućnosti i promene istih.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je zanimljiv susret sa osobom rođenom u znaku Jarca ili Ovna. Očekuju vas ljubavne promene. Spremni ste da se posvetite više svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima u narednom periodu. Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Potrudite se da na ovom polju dovoljno brinete o sebi.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da imate više strpljenja. Rešićete sve poslovne probleme ako ne budete prenagljivali. Važno je da se pripremite za određene poslovne poteškoće koje vas očekuju.

LJUBAV: Deluje vam da ste ušli u veliku monotoniju i hitno su vam potrebne neke promene u vezi sa voljenom osobom. Moguće je da u sebi osećate veliku dozu nezadovoljstva.

ZDRAVLJE: Nemojte da se zamarate previše. Pred vama je period u kojem ćete imati potrebu da budete pasivniji i da se više okrenete sebi i svojim potrebama. Važno je da odmarate.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da dobijete neke nove informacije koje će vam biti veoma korisne u izradi novih poslovnih planova. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje poteškoće.

LJUBAV: Povoljan je dan za odnos sa voljenom osobom. Uskoro ćete isplanirati i neko zajedničko putovanje. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti napredovati.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Očekuje vas period u kojem će biti potrebno da poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa zdravljem.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da trenutno neke stvari ne vidite iz dobrog ugla i da ste skloni donošenju pogrešnih zaključaka. Potrebno vam je dosta vremena kako bi se situacija preokrenula.

LJUBAV: Na neki način se osećate zbunjeno, ne znate kako da protumačite signale koje vam šalje vaša simpatija. Moguće je da vam nije ni malo lako da otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povećajte unos vitamina. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

Jabuka zdravlje dijeta

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Nakon drastičnih promena koje ste prošli u prethodnom periodu, polako počinjete da se navikavate na mir i tišinu. Važno je da sada budete spremni i za pokretanje novih poslova.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Bićete srećni pored osobe koju iskreno volite. Pokažite joj da vam je stalo do toga da se vaš odnos pokrene u pozitivnom smeru.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak kao i problemi vezani za nesvesticu i malaksalost. Važno je da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti. Vodite računa o svojim potrebama.

Pogledajte BONUS video:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati