Novac, pare, zarada, par, flert, muvanje, finansije
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bik

Blizanci

Nepovoljna faza u kojoj ćete na poslovnom polju imati kočnice je pred vama. Kada je u pitanju ljubav, teško vam je da jasno definišete šta želite i očekujete do voljene osobe. Na polju zdravlja možete da očekujete česte glavobolje, migrene, probleme sa očima, vidom, ali i nesvestice. Najbolje bi bilo da se obratite lekaru.

Rak

Lav

Pokušavate da stvorite dobre i prijateljske odnose na poslu, ali vam to sada baš i ne polazi za rukom. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo i flert. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete stabilno stanje. U ovom periodu nisuvam naglašeni veći problemi i promene, sve može da bude u redu.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Vaga

Na poslovnom planu vas očekuju neke olakšavajuće okonosti kojima ćete biti jako zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate novoj avanturi, ali ne i ozbiljnoj vezi. Na polju zdravlja možete da budete skloni problemima sa holesterolom, jetrom, tegobama sa organima za varenje kao i žuči.

Škorpija

Nepoverljivi ste prema poslovnom okruženju a i materijalno imate neke brige koje vas opterećuju. Kada je u pitanju polje ljubavi, možete da očekujete ljubomoru. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe koje se vezuju ze nezdrav način života. Izbegavajte poroke, alkohol, cigarete i sve ostale negativne faktore odstranite.

PREPORUČUJEMO I:

 

Strelac

Jarac

Puno posla je pred vama, dosta obaveza imate pa vam je organizacija ključna za uspeh na ovom planu. Ljubavnom polju niste posvećeni sada jer nemate dovoljno vremena. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem ćete imati moguće poteškoće sa padom imuniteta, pa je moguća malaksalost i brojni problemi.

Vodolija

Ribe

Možete da očekujete priliku za neki paralelni ili dupli posao, moguće i za pokretanje nekog privatnog biznisa. Na polju ljubavi situacija nije onakva kakvu ste želeli. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje tegobe vezane za creva i stomak, ali bi na kraju sve ipak trebalo da bude kako treba.