Žena, posao, stres, rad, firma
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Na ovom planu je sve kako bi trebalo da bude i zadovoljni ste svojom poslovnom situacijom. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa nekim ko je takođe rođen u vatrenom znaku. Pred vama je povoljan dan za flert. Posvetite se svojin ljubavnim potrebama.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da na polju zdravlja ostvarite bolju situaciju. Nastupa period u kojem će vam biti potrebno da više radite na jačanju imuniteta.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Faktor sreće vas prati i mogli biste da ostvarite i neki manji dobitak ili uspeh na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni pred vama je prilika da se upoznate sa osobom sa kojom ćete imati velike šanse za emotivnu vezu. Očekuje vas dobra faza za vaš odnos.

ZDRAVLJE: Poboljšanje vam dolazi. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju zdravlja. Potrudite se da nastavite sa praktikovanjem zdravih navika i zdravog života.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete napraviti neku grešku u komunikaciji sa saradnicima i da ćete zato imati probleme na poslu. Potrudite se da ipak poradite na boljoj koncentraciji.

LJUBAV: Nije vam lako da budete sasvim iskreni prema voljenoj osobi jer ste svesni da ste po nekim pitanjima mnogo pogrešili. U budućnosti ćete dobiti priliku da se iskupite.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednom periodu pa biste mogli da budete prilično skloni tegobama sa probavom. Očekuje vas nepovoljan dan za zdravlje.

RAK

POSAO: Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili na polju posla i najvažnije vam je da zadržite stabilno radno mesto. Možete da se nadate dobroj atmosferi na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ste nesigurni i da vam nije lako da pokažete svoje iskreno interesovanje prema simpatiji. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa samopouzdanjem.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Trebalo bi da se generalno osećate dobro i da vam na ovom polju stanje bude stabilno. Povoljan vam je dan za mirovanje i odmor.

ljubav, feng šui, labudovi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Važno vam je da se pokrenete na poslovnom planu ako želite da ostvarite bilo kakav napredak. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Imaćete priliku da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo ako joj budete pokazali svoja iskrena osećanja u narednom periodu. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Posetite nutricionistu kako biste se sa njim posavetovali oko režima ishrane koji bi za vas mogao da bude najbolji i najkorisniji. Važno je da vodite računa o zdravijim navikama.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslu i da vam tokom današnjeg dana jednostavno prija da malo odmorite. Ovo je period u kojem su vam mogući problemi sa koncentracijom.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i imate utisak da je vaš odnos sa voljenom osobom zapao u krizni period. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam relaksacija, potreban vam je neki vid opuštanja, tople kupke, bavljenje jogom, meditacijom, muzika, filmovi sve što vam prija da se oslobodite napetosti.

Devojka, posao, uspeh, sreća,kafa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Imate važne planove za nov posao koji bi mogao da bude jako uspešan. Potrebni su vam adekvatni saradnici kako biste uspeli da realizujete sve svoje zamisli danas.

LJUBAV: Deluje vam da je partner preterano ljubomoran i ne dopada vam se kada pokušava da vas ograničava. Moguće je da je vaš odnos postao nekako problematičan i buran.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni zdravstvenim problemima. Potrudite se da više pazite na sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vas očekuje neka nova poslovna ponuda ali niste sasvim sigurni da li treba da je prihvatite. Imate neke dileme i nesigurnosti na ovom polju sada.

LJUBAV: Možete da se nadate da će doći do spajanja sa osobom o kojoj maštate već neko duže vreme. Ljubavno polje vam se pokreće i spremni ste da se partneru posvetite maksimalno.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na polju zdravlja u narednom periodu kao i da ćete biti skloni anemiji.

Krv, krvna slika, analize

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Važno je da se potrudite da ne pravite nove greške jer biste u tom slučaju mogli da budete u ozbiljnijem problemu na polju posla. Moguće je da vas već prati loša reputacija.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom koji ste ostvarili sa voljenom osobom i imate mnoge zamerke. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta trzavica i previranja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa varenjem su naglašeni kod vas u narednom periodu pa biste mogli da imate probleme sa zdravljem tog tipa. Povedite računa o ishrani.

JARAC

POSAO: Priželjkujete promenu radnog mesta jer više niste zadovoljni na istoj poziciji na kojoj ste bili do sada. Moguće je da vas opterećuju očekivanja okoline.

LJUBAV: Komunikacija u vezi sa voljenom osobom nije dovoljno dobra i često imate utisak da partner od vas krije neke stvari. Moguće je da u vašem braku nastupa polako dosta veća kriza.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete prilično osetljivi kada je u pitanju polje zdravlja vezano za disajne puteve.

Cigarete Ostavljanje cigareta pušenja

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da će vam današnji dan biti prilično napet i da nećete moći lako da rešite sve probleme na poslu. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke komplikacije.

LJUBAV: Nove svađe i konflikti sa voljenom osobom dolaze a vama je potrebno samo neko vreme u kom ćete biti malo sami. Moguće je da imate potrebu da se izolujete od svega.

ZDRAVLJE: Problemi sa povišenim pritiskom vas očekuju. U narednom periodu ćete biti prilično skloni tegobama koje su vezane za srčani sistem koji vam je osetljiv.

RIBE

POSAO: Dolazi vam šansa za finansijsko poboljšanje. Spremni ste da prihvatite nove prilike za polje zarade kako biste mogli da ostvarite bolji materijalni status u budućnosti.

LJUBAV: Moguće je da ste pronašli osobu koja vam jako odgovara i da ste spremni da se maksimalno posvetite samo njoj. Očekuje vas povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili nervoza. Postoje neke stvari koje su vam ostale nerazrešene a koje vam stvaraju pritisak. Zbog tog stresa bi i vaše zdravlje moglo da ispašta.

Osobe za koje je istina prava nepoznanica rođeni su u ova 3 znaka!

AUTOR: Noizz/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 10:06 Sa njima uvek oprezno! Foto: Shutterstock, ilustracija Niko ne govori istinu baš uvek, ali osobama rođenim u ovim znakovima laganje je sastavni deo svakog dana. Oni smatraju da je laganje lakši put i zato izmišljaju priče oko baš svake sitnice.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati