Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Trenutno ste na profesionalnoj prekretnici i morate da doneset odluku koja će na duže staze biti važna za vašu karijeru. Možete da očekujete pomoć od osobe od poverenja.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam dolazi i spremni ste da pred tom osobom pokažete svoja iskrena osećanja. Očeekujee vas period koji može da bude jako povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost u leđima. Prijala bi vam masaža ili opuštanje. U narednom periodu se više posvetite svom zdravlju i poveedite računa o leđima.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Treba vam malo više vremena da biste mogli da ostvarite sve svoje planove. Budite strpljivi i uspećete u tome. Nemojte da odustajete previše brzo i lako.

LJUBAV: Moguće je da ste pogrešno procenili voljenu osobu i da sada na videlo mogu da isplivaju neke njene karakterne crte koje vam se nće ni malo dopasti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i opijata. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa zdravljem zbog neke vrste rizičnog ponašanja na ovom polju.

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Zabrinuti ste za svoje polje finansija i smatrate da nećete još dugo izdržati na isti način kao do sada. Možete da očekujete da ćete uskoro imati priliku za neki novi posao.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja vam nije uzvratila ljubavne signale. Pitate se kako da joj priđete i privučete njenu pažnju. Spremni ste da joj se posvetite maksimalno.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe. Moguće je da ćete biti skloni tome da se na neki način forsirate.

RAK

POSAO: Niste zadovoljni svojim okruženjem i deluje vam da je došlo vreme da menjate posao. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom tokom današnjeg dana nećete imati sasvim dobar odnos. Možete da očekujete da ćet biti zadovoljni svim što vas očekuje.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Pred vama je period koji bi mogao da bude veoma nezgodan. Potrudite se da idete redovno kod lekara i čuvajte se alergija.

Žena, posao, sastanak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Nije vam lako da završite sve obaveze koje su pred vama. Generalno vam dosta toga ide usporeno i otežano danas. Potrudite se da se posvetite temeljnom i korisnom radu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koju ste upoznali spontano u krugu zajedničkih prijatelja. Spremni ste da joj otvorenije pokažte svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv. Možet da očekujete da ćete na polju zdravlja u narednom periodu imati probleme sa stomakom. Važno je da povedete više računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Budite oprezni kada su u pitanju nove odluke na ovom polju jer veoma lako možete da napravite grešku. Pred vama je period koji može da bude nepovoljan za posao.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan za nova poznanstva i flert. Možete da se nadate ozbiljnoj vezi sa Jarcem. Potrudite se da se više posvetite svom partneru ako ste već u vezi.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se bavljenje sportom. Možete da očekujete da će vam prijati da budete aktivni i da se posvetite rekreaciji bilo koje vrste.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni svojim obavezama moguće je da će uslediti neke sankcije ili kazne. Pred vama je prilično nepovoljan period za poslovno polje.

LJUBAV: Partner vam je veran i na neki način od vas zahteva dokaz da ste i vi prema njemu fer i korektni kao i on prema vama. Očekuje vas povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je moguća. Bićete oslabljenog zdravlja i skloni poteškoćama pa je važno da na vreme povedete više računa o sebi i svojim navikama.

ručak, hrana, meso, kuhinja, obrok

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Neophodno je da poradite na komunikaciji sa nadređenima jer biste u suprotnom mogli da dođete do većih problema. Pred vama je nepovoljan period za posao.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta to što voljena osoba više ne provodi dovoljno vremena sa vama. Čini vam se da je vaš odnos zapao u minus fazu iz koje ne umete da izađete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Pred vama je period u kojem biste trebali više da se posvetite svom zdravlju i svojim potrebama. Mislite više na sebe.

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste sigurni na koju stranu da krenete. Poslovne promene vam uskoro dolaze i na neki način su neminovne. Važno je da budete spremni da se prilagodite.

LJUBAV: Postoje manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Spremni ste na kompromise i nova rešenja kada je u pitanju vaše polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Važno je da generalno stvarate bolje navike, da redovnije pijete vodu, da imate zdrave obroke i da vodite računa o fizičkoj aktivnosti.

Posao, stres, rad, biznis, svađa, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Dajete svoj maksimum na poslovnom planu ali ponekad imate utisak da zbog drugih uvek ispaštate i izvlačite deblji kraj. Nije vam lako da se izborite sa nepravdom.

LJUBAV: Moguće je da između vas i voljene osobe postoje veći problemi nego što ste mislili. Sada polako na videlo izlaze situacije koje su se neko vreme gurale pod tepih.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas opuštena atmosfera. Danas nećete imati veći broj obaveza. Sa osmehom završavate sve poslove i maksimlno se trudite da budete korektni prema svima.

LJUBAV: Zainteresovani ste za neobaveznu vezu ali ne i za nešto više. Za sada vam je vaša sloboda važnija od svega. Nije vam lako da to svima objasnite na pravi način.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim tegobama kada su u pitaanju kosti.

Joga

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju i da ste spremni da ih menjate. Važno je da date sve od sebe kako biste u tome uspeli.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Očekuju vas uzbudljive promene. Ako ste već u vezi ili braku, imate dobar odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kostima. Potrudite se da povećate unos kalcijuma. U narednom periodu izbegavajte preterano naprezanje i više se odmarajte.

Dame rođene u ova 3 znaka Zodijaka se ubedljivo najlepše oblače!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 08:43 Najbolji modni ukus imaju dame pripadnice ova tri zodijačka znaka! Foto: Shutterstock, ilustracija Jesmo li pravi maheri ili nas moda ni najmanje ne zanima, zapisano je u zvezdama... Baš kao i u sva druga područja života, zvezde su upetljale svoje prste i u naš ukus.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!