Žena, torba, devojka, moda
Shutterstock
Žena, torba, devojka, moda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Imaćete malo veće troškove danas. Bez obzira na to, uspećete da organizujete svoje finansije na najbolji mogući način pa nećete biti oštećeni previše.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Mogu vam se pojaviti neke iznenadne alergije ili loša reakcija na neke namirnice koje ste ranije dobro podnosili. Organizam bi mogao da vam bude oslabljen.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Dolazi do nesporazuma sa voljenom osobom. Pokušavate da razrešite sve njene dileme i da našete zajednički jezik. Nije vam lako jer deluje da sa njene strane postoji mnogo nesigurnosti.

BLIZANCI

POSAO: Postajete nervozni i nesigurn, što vam ne može pomoćida ostvarite poslovni uspeh. Važno je da poradite na samopouzdanju. Dajte sebi vremena da usavršite neko znanje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aknama. Koža lica vam je posebno osetljiva i može nakupljati neke nečistoće. Moguće su i promene na koži zbog hormona.

Lice, bubuljice, akne, nega,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

LJUBAV: Možete da očekujete veoma burna i zanimljiva dešavanja na emotivnom polju danas. Nove ponude vam dolaze sa svih strana! Veoma ste zavodljivi i harizmatični, uživate u pažnji.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda prilikom treninga. Generalno vam nije povoljan dan za preterano veliko naprezanje, pa se držite nekog umerenijeg tempa pri bilo kakvim aktivnostima.

LAV

LJUBAV: Novo poznanstvo vam se može desiti sasvim iznenada u bliskom okruženju. Dolaze vam zanimljiva dešavanja sa osobom koja ima dobar smisao za humor. Uživaćete.

Recepcija, hotel, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

LJUBAV: Potrebno je da poradite na sebi i na svojim unutrašnjim nesigurnostima ako želite da ostvarite emotivnu harmoniju. Nećete biti srećni sve dok ne budete istinski naučili da volite sebe.

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan kada su u pitanju finansije, pa se ne preporučuje da ulazite u bilo kakve transakcije. Nemojte da pozajmljujete novac niti da ulažete u bilo šta.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi vam mogu stvarati manje probleme. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Prijao bi vam boravak u slanoj sobi ili negde na moru, planini, na nekom svežijem vazduhu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

ŠKORPIJA

ZDRAVLJE: Moguće je da se ne osećate baš najbolje. Podložni ste brojnim problemima od onih sitnih poput umora i razdražljivosti, do pada imuniteta i većih infekcija.

STRELAC

POSAO: Spremni ste na nove izazove! Možete da očekujete veoma aktivan dan na poslu kao i priliku da ostvarite pomak! Uspećete da odradite veliki deo posla koji je neko vreme čekao na vas.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Vaše telo dobro funkcioniše i kada malo spavate jer ste generalno energična osoba ali sve ima svoje granice. Iskoristite drugi deo dana za odmaranje.

Cveće, par, poklon, sreća, ljubav, flert, muvanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neku svoju nameru. Svi planovi idu onako kako ste predvideli. Bićete zadovoljni krajnjim ishodom današnjeg dana. Ne očekuju vas nikakve brige.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Sigurni u sebe i svoja osećanja ulazite u novu vezu! Možete da očekujete da ćete biti veoma srećni i da će okolina zavoleti vašeg partnera.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete dobiti novu ponudu koja bi mogla vas zaintrigira. Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom polju. Dugo ste čekali na priliku da promenite nešto.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Spremni ste za nove poslovne izazove. Može se reći da uživate u svom poslu. Očekuje vas veoma uspešan dan. Imate mnogo energije i dobrog raspoloženja.