Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pred vama je dan tokom koji može biti jako povoljan za sklapanje novih poslovnih kontakata. Potrudite se da iskoristite nove poslovne mogućnosti za sebe.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu priliku za novu emotivnu vezu. Ukoliko vam se dopada Vaga, očekuju vas romantični trenuci sa njom. Povoljan je dan za vaše ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrudite se da nađete vremena da malo sebi ugodite danas. Povoljan je trenutak da se posvetite sebi i svojim željama.

PROČITAJTE I:

devojka, žena, telefon, iznenađenje

Shutterstock

 

BIK

POSAO: Očekuju vas jako važna dešavanja na ovom polju. Moguće je da ćete potpisati neki ugovor na duže staze. Pred vama je dobar dan za donošenje poslovnih odluka.

LJUBAV: Možete da se nadate ozbiljnoj vezi sa osobom koja vam se dopada.Oboje želite iste stvari i imate slične poglede na svet. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima su mogući u narednom periodu. Potrudite se da ne dižete težak teret i da budete oprezni pri vežbanju i bilo kom obliku fizičke aktivnosti.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite novi sporazum zbog kojeg će vas posao procvetati. Povoljan dan vas očekuje. Iako je vikend bićete priločno posvećeni poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa nekim od pripadnika vatrenih znakova zodijaka. Povoljan vam je dan za početak veze ili novog ljubavnog odnosa.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Važno je da budete u kondiciji i da se potrudite da redovno budete aktivni. Od vas zavisi koliko ćete biti u formi u narednom periodu.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da se nadate da će vam se desiti poboljšanje zarade. Današnji dan vam je odlično postavljen. Potrudite se da iskoristite pozitivne prilike koje vam se pružaju.

LJUBAV: Iako ste u imali neke sumnje vezano za partnera, shvatićete da ste samo bili uplašeni i preterivali sa strahovima. Važno je da otvoreno o svemu razgovarate sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok. Pred vama je faza u kojoj možete da budete skloni novim problemima sa zdravljem. Idite na redovne lekarske kontrole.

LAV

POSAO: Povoljan je dan za komunikaciju sa ljudima iz poslovnog okruženja. Jasno ćete definisati neke stvari i uspećete da napravite konkretne i jasne planove za budućnost.

LJUBAV: Možete da se nadate lepoj atmosferi sa osobom koja vam se dopada. Postepeno postajete sve bliži jedno drugome. Uskoro ćete napraviti prvi korak ka ulasku u vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Povedite računa o unosu tečnosti i posavetujte se sa lekarom.

Žena, voda, piće, sok

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Očekuje vas naporan dan i mnogo poslovnih obaveza. Pripremite puno energije i strpljenja za danas. Važno je da budete jasno i konkretno posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Ne biste trebali da imate drastične promene kada je u pitanju ljubav. Današnji dan vam je prilično statičan na ovom polju. Pomirićete se sa tim da ste još uvek sami.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv. Izbegavajte hranu koja se teško vari kao i jela koja su prezačinjena i koja bi na bilo koji način mogla da vam smetaju.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu i priliku da realizujete nove poslove. Sreća vas prati danas. Potrudite se da na poslovnom polju budete dobro organizovani.

LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom, lako ulazite u flert i nova poznanstva. Nonšalantni ste i opušteni i privlačite osobe suprotnog pola. Možete da očekujete povoljan period.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol kao i sve opijate. Pazite na svoju jetru. Možete da imate probleme zbog nakupljenih toksina u organizmu. Posavetujte se sa lekarom.

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Do vas mogu doći neke glasine i tračevi koji nisu sasvim tačni. Očekuju vas manje komplikacije na poslu. Potrudite se da razjasnite sve i da igrate sa otvorenim kartama.

LJUBAV: Period zaljubljivanja je pred vama. Možete da očekujete susret sa osobom koja će u vama probuditi znatiželju. Važno je da se na pravi način postavite u komunikaciji sa njom.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Mogli biste da imate neke probleme na ovom polju. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da povedete više računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete dan u kom ćete biti bez većih obaveza. Pred vama je jako opuštena atmosfera na poslu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba ima određene uslove koje očekuje da ispunite. Niste se tome nadali. Važno je da pokušate da o svemu razgovarate i da nađete neki kompromis.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu nestabilni i da osciliraju. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da budete obazriviji kada je u pitanju vaše zdravlje.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni poslovnom situacijom ali ćete vremenom uspeti da dođete do promene. Potrudite se da budete istrajni i uporni u svojim namerama.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama i niste spremni za ozbiljnu vezu. Više vam prija druženje i vaša sloboda. Današnji dan je povoljan za prolazan flert i druženja, izlaske.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć danas. Potrudite se da povećate unos vitamina kao i da nađete više vremena za odmor. Važno je da se posvetite svom zdravlju i boljem stanju.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novog posla. Dobićete podršku od neke starije osobe koju poznajete. Poslušajte savet i budite spremni na manje promene.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete kada je u pitanju ljubav. Osoba kojoj ste verovali će se pokazati u drugačijem svetlu. Sada je vreme da se okrenete nekim novim mogućnostima.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas, pa možete da imate probleme vezane za bešiku i mokraćne puteve. Na vreme se oko svega posavetujte sa lekarom.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Konačno ćete uspeti da saznate važne nove informacije vezane za vaš posao. Sada imate pravi uvid u situaciju. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Spremni ste da flertujete i osvajate. Imate mnogo samopouzdanja i verujete da možete da ostvarite sve što želite.

ZDRAVLJE: Umor i neispavanost vas muče. Nemojte da se forsirate. Izbegavajte stres danas. Potrudite se da nađete vremena kako biste malo duže spavali i kako biste se regenerisali.

PREPORUČUJEMO JOŠ I:

Sreća, žena, proleće, moda, balon, baloni

Shutterstock, ilustracija