Pare, dinari, novac
Shutterstock
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da vam nije lako da sve poslove obavite onako kako bi trebalo. Potrebno vam je neko vreme da napravite bolju organizaciju.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Pred vama je period u kojem ćete imati tegobe sa zdravljem. Najbolje bi bilo da se ne forsirate previše i da posetite lekara ako vas bilo šta muči.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete imati potrebu da budete više sa svojim partnerom. Vreme je da poradite na vašem odnosu koji bi mogao da krene nizbrdo ako se ne potrudite.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni problemima sa nervozom. Potrebno vam je vreme da rešite probleme koje imate.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da će doći do odlaganja planova koje ste imali na ovom polju, sve ide usporeno i to vas čini nezadovoljnim. Potrebno je da se pokrenete oko nekih promena.

LJUBAV: Na neki način ste se zatvorili u sebe i nije vam lako da pokažete svoja osećanja. Potrebno vam je vreme da probijete blokade koje imate na ovom polju.

ZDRAVLJE: Bez problema. Možete da očekujete da će vam današnji dan na ovom polju biti povoljan i stabilan. Osećate se dobro sasvim u svojoj koži i puni ste energije.

RAK

POSAO: Moguće je da nećete dobiti novac koji očekujete ili da ćete danas imati neko manje razočarenje na polju posla. Pred vama je period koji vam donosi oscilacije.

LJUBAV: Sa partnerom ste došli do trenutka bitnih odluka. Pred vama je period u kojem je neka vaša reakcija neophodna. Moguće je da vam se razvod bliži veoma uskoro.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva i mogli biste da imate probleme sa leđima. Pred vama je period u kojem biste trebali da izbegavate naprezanje ili bilo kakvo opterećivanje kičme.

LAV

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za flert i nova poznanstva, sudbina vam je naklonjena i neko nov se pojavljuje. Možete da očekujete da ćete imati pozitivna dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih opijata. Pred vama je faza u kojoj ćete imati problematično stanje ako ne budete vodili računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za pokretanje novog posla i generalno se potrudite da sada izbegavate bilo kakve važne odluke. Samo osnovne obaveze sada lako možete da završite.

LJUBAV: Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti i vi se polako udaljavate od nje. Pred vama je faza u kojoj bi pored postojeće veze mogao da se pojavi i neko nov na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete imati tegobe koje su vezane za urogenitalni trakt. Povedite računa o sebi.

Lekar, doktor, pregled, bolest, bolnica

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Primećujete promene u poslovnom okruženju i nije vam lako da se adaptirate na sve novine. Možete da očekujete da će vam trebati neko vreme da se prilagodite.

LJUBAV: Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom. Lako bi mogla da vam se ukaže prilika za neki flert sa strane. Ako ste slobodni, dvoumite se između dva udvarača.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovima i novim projektima koji su vam veoma važni. Možete da očekujete pokretanje novih promena.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete imati šansu za pomirenje sa nekim od bivših. Pred vama je obnova komunikacije, a da li želite nešto više od toga- sami odlučujete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Generalno vam je u narednom periodu srce prikazano kao slaba i osetljiva tačka koja bi mogla da vam bude problematična.

PREPORUČUJEMO I:

 

STRELAC

POSAO: Sreća je na vašoj strani pa možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Sve obaveze koje imate ćete uspeti da završite prilično lako i bez stresa.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju u ovoj fazi. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni i raznim problemima na polju zdravlja. Posavetujte se oko svega sa vašim lekarom.

JARAC

POSAO: Moguće je da je vreme velikih promena ispred vas. Važne odluke vas očekuju a nešto od toga ste trebali da rešite još u prošlosti. Važno je da budete dovoljno stabilni.

LJUBAV: Na ovom polju vam je sigurnost veoma važna. Kada ne znate na čemu ste sa voljenom osobom polako i gubite želju da se u taj odnos upuštate i da se bilo čemu posvetite.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete tokom dana imati hronične probleme koji su vezani za vašu kičmu, leđa, bolove u kostima. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi vam mirnija faza u kojoj ćete imati mogućnost da preispitate svoj sistem vrednosti. Pred vama je period koji donosi želju za stabilnim zaposlenjem.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom, ako ste u braku, imate neke trzavice i probleme koje bi mogle da utiču na prekid zajednice. Očekuju vas promene na polju ljubavi.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste imali u planu da odete na neki kraći poslovni put uskoro će da vam se ukaže prilika za to. Moguće je da ćete danas doneti neke sitne ali bitne odluke.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj ćete želeti voljenoj osobi da dokažete svoju ljubav. Možete da očekujete da ćete imati neke lepe trenutke zajedno sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE: Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja. Očekuje vas dobar dan u kojem bi stanje trebalo da vam bude generalno stabilno.