Leto, more, moda, bikini, bazen
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nema te osobe na svetu koja ne voli da ide na odmor. Bitno je samo šta je za koga odmor i koliko je kome dana potrebno da se "isključi". Nekom je dovoljan vikend, nekom 10 dana, a nekom ni mesec dana ne znači mnogo. Pogledajte u tekstu da li Vam treba više odmora ili je preporuka horoskopa prava mera za Vas.

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Dok god ste sa drugim ljudima možete biti na odmoru. Volite spontane odmore, uvek ste spremni za avanturu. Zato što živite za trenutak, onda uzimate sve od života što možete kad ste na odmoru.

Ipak, budite sigurni da imate šta da radite, a trebalo bi i da isplanirate sportske aktivnosti.

Plaža odmor konobar ležaljke bazen koktel

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bik

Vama je dovoljan i kratki odmor, pa makar i na par dana. Budite hedonista bar za sve to vreme, da biste brzo "napunili baterije".

Ipak, Vaša odgovorna strana uvek pobedi i imaćete potrebu da se vratite poslu ubrzo.

Blizanci

Vaša neodlučnost uzrokuje da želite i da budete dugo na odmoru i da ostanete samo par dana. Ipak, jedna nedelja je sasvim dovoljna. Ovo Vam omogućava da imate možda još dan - dva odmora bez osećaja da je odmor gotov čim se vratite kući.

Neće Vam biti teško da se organizujete za odmor jer znate da vredi i da ćete se osećati bolje.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Rak

Voda Vam prija i čini Vas srećnim. Na odmoru se ovo ne menja. Provedite što više vremena u vodi, na moru, jezeru, bitno je samo da se opustite.

Biće Vam sasvim dovoljno nedelju dana da zaboravite na sve obaveze.

Lav

Ako Vam je nešto bitno u životu to je odmor. Bitno je da idete na masažu, pedikir, manikir, na sve što možete.

Dve nedelje je u redu za Vaše apetite, iako to sigurno nije dovoljno. Mada za početak je u redu. Ipak bi Vam više značilo da to budu bar tri nedelje da biste mogli da se opustite potpuno.

Potrudite se da to i omogućite sebi.

More, deca, porodica, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Pripreme za Vaš odmor mogu trajati duže nego odmor jer mora sve da bude savršeno. Vi to tako volite i ne želite da menjate svoje želje i navike.

Ne morate da potrošite sav novac kada znate kakvi Vas troškovi čekaju.

Vama je dovoljan čak vikend ili par dana na nekom mirnom mestu. Dovoljno da se sklonite od obaveza, ali da na njih ne zaboravite.

Vaga

Vama nije bitno koliko odmor traje, bitno je da uživate u svakom trenutku.

Žrtvovaćete mnogo zbog mira i harmonije, jer Vam je bitno da imate neko mirno vreme samo za sebe. Neko skromno putovanje će Vas zadovoljiti, niste prezahtevni, ali ipak pokušajte da se zabavite i opustite gde god da idete

Ne dozvolite da Vas nešto poremeti dok ste na odmoru.

Škorpija

Romantični odmor je ono što Vam uvek treba. Vi volite da idete na odmor sa partnerom. Mada je dobro i da posetite prijatelja koji živi u inostranstvu.

To može biti jedna dobra prilika koja treba da se iskoristi. Petnaestak dana će biti dovoljno da se ispričate.

Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

Vaš odmor može da traje beskonačno jer ste optimistični i ne želite da radite stalno. Ipak, stalno želite da idete na odmor. Nekad je i odlazak po hranu ili na pijacu jedan vid relaksacije za Vas. Bitno je da se negde ide.

Ipak, idite na pravi odmor. Izdvojite nedelju-dve i povedite prijatelje sa kojima se dobro slažete.

Jarac

Porodična putovanja su dobra za Vas, iako mogu biti pomalo stresna. Dok su Vaša deca na letnjem odmoru ili imate želju da preko leta idete negde, uzmite nekoliko nedelja da posetite rodbinu, prijatelje ili neke znamenitosti koje želite odavno da vidite.

Nije Vam baš drago kad se odvajate dugo od porodice, pa ne morate to raditi.

porodica, deca, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Dok Vam nije dosadno na odmoru, Vaše putovanje nema granice. Oko dve nedelje Vam je potrebno da se vidite sa svima, da proputujete šta ste planirali i da se zabavite.

Možda možete da smislite neku aktivnost tokom odmora, jer Vi odmor tako i vidite. Bitno je samo da ne budete sami jer će Vam sigurno biti dosadno.

Ribe

Najbolji odmor je onaj koji možete da provedete sami, uz muziku i uživanje.

Mali odmori od vikenda do vikenda su odlična opcija za Vas. Kad god možete uzmite slobodan dan i opustite se. Bitno je da brinete o sebi i da znate kada Vam je potrebno da napravite pauzu.

More, jezero ili reka su idealna opcija za Vas.

PREPORUČUJEMO: