Svađa, rasprava, tuča
Shutterstock, ilustracija
Devojka, ljutnja, borba, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

U svakom slučaju, savlađivanje emocija - pogotovo onih negativnih, prilikom svakodnevnog kontakta sa drugima, važan je aspekt našeg društvenog života. Ipak, nekima ovaj deo ne ide baš najbolje od ruke. A u sve to su se pomalo umešale i zvezde.

U nastavku saznajte koja 3 horoskopska znaka ne umeju da kontrolišu bes.

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Verovatno su mnogi od vas odmah posumnjali da će se ovaj znak naći na listi onih za koje je karakteristično da ne umeju da se nose sa besom. Ovnovi su specifični - tvrdoglavi, uvek naglašenih emocija, stalno imaju potrebu da budu lideri, i ne vole kada ih neko ugrožava na bilo koji način, odnosno kada želi da se istakne više od njih.

Ukoliko se desi da se Ovan posvađa, kao prvo - to će uglavnom biti zato što mu je neko dirnuo u sujetu, a kao drugo - to nikad neće biti obična svađa.

 

Neminovono je da osobe rođene u ovom znaku padaju u vatru, da budu bučne, pa čak i neatrikulisane, kao i da izgovore svašta osobi sa kojom se svađaju, pa čak i da je uvrede.

Interesantno je da se Ovnovi ipak neće svađati na prvu - postoji onaj period kada gomilaju ljutnju i bes u sebi, što je još gore, jer kad dođe do erupcije, onda svađa uvek poprimi apokaliptične okvire.

Svi koji su imali prilike da se posvađaju sa Ovnom imaju iskustva sa ovakvim vidom ponašanja. Takođe, Ovnovi vas posle svađe uglavnom targetiraju kao smrtne neprijatelje, mada kod njih nema želje za osvetom. Ukoliko se pak radi o članovima proodice - ne idu baš toliko daleko, ali ne zaboravljaju da ste im se suprotstavili.

Sve u svemu, kada su Ovnovi besni, neminovno i impulsivno ulaze u konflikt.

PREPORUČUJEMO:

 

Lav

Znamo da je Lav ekcentričan i da iznad svega uživa u tome da se kupa u pažnji drugih. Njemu je uvek potrebna pozornica, kao i da glavna uloga pripada upravo njemu. Osobe rođene u ovom znaku ne trude se da budu obzirne prema onima kojima su okruženi, i od njih ćete uvek čuti da sami sebe hvale na sav glas.

Sve ovo malopre opisano za njih predstavlja idealni scenario, a ukoliko bilo šta odstupa od istog, onda se Lavovi pretvaraju u kraljice drame i priređuju predstavu u kojoj besne na sve koji se nađu u njihovoj okolini. Poznati su po tome što ne umeju da kanališu negativna osećanja, a možda bi tačnije bilo da kažemo da ne žele da ih kontrolišu. Njima sva ta drama i tenzija odgovara, jer je to način da ponovo uspostave na kratko izgubljenu vladavinu.

drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ukoliko im se usprotivite, nećete se dobro provesti, odnosno ako pokušate da uđete u argumentovanu raspravu - to će Lava još više razbesneti.

Škorpija

Došli smo i do Škorpija, koje bije glas da bljuju otrov i da kada su besne, bolje da se nalazite nekoliko hiljada svetlosnih godina daleko od njih. Ipak, to ne znači da će Škorpije odmah obasuti paljbu na onog sa kim ulaze u konflikt. Osobe rođene u ovom znaku mogu da trpe i ćute izvesno vreme, sve dok ih ne stigne njihova žuta minuta, i onda kreće pravi scenario iz pakla.

U tim trenucima, Škorijama bukvalno padne mrak na oči i one bivaju izvan bilo kakve kontrole razuma. Sposobne su da izgovore i najstrašnije uvrede, i da učine da se osetite najgorom osobom na svetu. Ono što je najgore jeste to što kod osoba rođenih u ovom znaku bes nije kratkotrajan, i on se produbljuje. Nakon eksplozivne reakcije, sledi serija psihičke torture i osvete - osobe u znaku Škorpije ciljano će vas gađati tamo gde ste nasjlabiji i započeće pravi emocionalni rat protiv vas. One skoro nikad nisu svesne koliko mogu povrediti druge osobe svojim ponašanjem.

Predstavljamo vam najzanimljiviji znak Zodijaka!

AUTOR: Noizz/M.M. DATUM I VREME: 06.09.2019. 14:00 Ima toliko stvari koje treba znati o njima, pogotovo ako smo dovoljno srećni da imamo jednog za ljubavnika ili prijatelja. Foto: Shutterstock, ilustracija Oni su zabavni, otvoreni, optimistični, radoznali, vole sport, avanturu, putovanja i intelektualne potrage.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati