Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, lepota, stil
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

O horoskopskim znakovima sigurno znate dosta, ali na podznak se retko ko obazire ili zapravo i ne zna ništa o njemu.

Podznak Ovan

Ako ste u podznaku Ovan, vi ste pravi vođa, a hrabrost vas vuče kroz život samouvereno. Krasi vas preduzetnički duh i brzo donosite odluke.

U svakom trenutku znate šta želite i ne odustajete od toga jer za vas su uvek sve mogućnosti otvorene.

Podznak Bik

Život vam je ispunjen na jednostavan i praktičan način. Čvrsto stojite na nogama, te niste skloni preterivanju. Volite prirodu i uživanje u njoj predstavlja veliki užitak za vas.

Podznak Blizanci

PROČITAJTE JOŠ:

 

Podznak Rak

Imate snažnu intuiciju. Osetljivi ste na emocionalnu atmosferu. Instinktivno i intuitivno, jednostavno znate da li je nešto ispravno ili nije - a to ti dolazi iz creva, a ne iz mozga. Takođe, veoma ste nežni. Nemojte se iznenaditi ako volite da budete sami.

Podznak Lav

Gde god je neka zabava, tu ste vi kao pokretač lude žurke! Superaktivni ste i znate kako da napravite atmosferu. Osobe koje su rođene u podznaku Lava ulaze u sobu i ljudi to osećaju. To je zato što su poznati po tome da naprave sve kako bi drugi osetili dobrodošlicu. Osim toga, veoma su odani prijatelji.

Drugarice Prijateljice Ogovaranje Razgovor Trač Tračarenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Podznak Devica

Podznak Vaga

Ovaj podznak je rođen za diplomatu. Teži tolerancii i poštenju dok sluša različita gledišta. Zato ne čudi što i što talno teži postizanju balansa u životu. Harmonija, mir i ljubav su vaš životni cilj. Osobe s podznakom Vage imaju oštro oko za stvaranje lepše i ugodnije okoline te duboko poštuju umetnost.

Podznak Škorpija

Ako je vaš podznak Škorpija, znajte da ste fenomenalna osoba. To je zato što ne samo da tražite istinu, nego vaša izoštrena emocionalna inteligencija i instinkt deluju kao šesto čulo. Volite čuvati svoju privatnost i uvek postoji mali zid oko vas. Ali, kad ga neko sruši, idete na sve ili ništa.

 

Podznak Strelac

Podznak Jarac

Vi ste veoma ambiciozni i vredni. Disciplina, postignuća i težak posao vam su važni. Takođe, duboko poštujete istoriju. Pragmatični ste i smatrate kako je moguće ostvariti određene ciljeve jedino ako se dobro razradi taktika, te hrabro gradite svoj put ka cilju.

PREPORUČUJEMO I:

 

Podznak Vodolija

Vi ste buntovnica s razlogom! Usredsređeni ste na budućnost, a imate i želju da prekinete status quo s krajnjim ciljem da se čovečanstvo u celini poboljša. Takođe, odani ste i spremna da pomognete prijateljima da reše svoje probleme - racionalno.

Podznak Ribe