devojke, drugarice, smeh, sreća
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas uspeh na poslovnom planu. Dobićete podršku od važnih ljudi na visokom položaju. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni za nove poslovne pobede.

LJUBAV: Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu sa osobom koja vas magnetski privlači. Moguće je da ta veza sa sobom nosi komplikacije koje niste baš mogli da predvidite.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i rekreacija, vi ste sportski tip i uvek ćete to biti. Potrudite se da se posvetite sebi i svojim potrebama, bavite se redovno sportom.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Povoljan je dan za početak novog posla. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili uspešni. Važno je da napravite dobru organizaciju svojih obaveza kako bi sve postigli.

LJUBAV: Očekuje vas velika ljubav sa partnerom kojeg ste upoznali nekako spontano u vašem bliskom okruženju. Možete da se nadate početku ljubavne veze koja će trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni manjim smetnjama na ovom polju, pa povedite računa.

Meditiranje Meditacija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Sledi vam prilika da napredujete i da ostvarite mnogo bolju zaradu nego u prethodnom periodu. Sada je došao pravi trenutak da se posvetite svom poslu i iskoristite priliku.

LJUBAV: Ukoliko imate planove za brak sada sa partnerom možete da razjasnite neke detalje oko organizacije venčanja. Možete da se nadate pozitivnom periodu za nove odluke.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem kod vas. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i zadovoljni ste. Možete da očekujete generalno povoljan dan na svim poljima.

RAK

POSAO: Imaćete sreće pri ostvarenju poslovnih kontakata. Osoba koju budete upoznali danas će vam mnogo pomoći u budućnosti. Možete da očekujete važna dešavanja.

LJUBAV: Udvara vam se osoba za koju niste preterano zainteresovani. Radije ćete sačekati, drugu, bolju priliku. Ne možete da uđete u novu vezu na silu, čekate da osetite emocije.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete se danas osećati generalno dobro i da ćete imati višak energije. Spremite se za aktivan dan!

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Očekuje vas značajno materijalno poboljšanje tokom današnjeg dana. Odagnaćete sve brige kada budete dobili novi priliv novca. Možete da očekujete povoljan dan.

LJUBAV: Budi vam se interesovanje prema osobi koju upoznajete preko prijatelja. Uskoro će se među vama desiti prve varnice. Pred vama je povoljan period za početak veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke. Važno je da povedete računa o svom zdravlju i da se potrudite da stvarate zdravije navike. Ne unosite nikakve toksine u sebe.

DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za predstavljanje vaših ideja pred drugima. Možete da očekujete pozitivan ishod situacije. Dana[nji dan vam je generalno dobro postavljen.

LJUBAV: Pravi je trenutak za početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste da se posvetite svojim emotivnim potrebama i da se prepustite osećanjima.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati sasvim stabilno stanje. Osećate se dobro u svojoj koži i imate sasvim dovoljno energije.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Lako završavate sve ono što ste planirali za današnji dan. Moguće je da uskoro planirate i godišnji odmor. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam od samog početka otvoreno pokazati interesovanje. Spremni ste da joj date šansu i da se upustite u novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Sve bolje stanje vam dolazi na ovom polju. Ukoliko ste imali bilo kakve probleme na polju zdravlja sada vam dolazi rešenje. Posavetujte se sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Isplatiće vam se rizik u koji budete ušli. Današnji dan vam je jako povoljan za polje novca. Možete da očekujete da ćete na polju zarade postepeno napredovati.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je flert sa osobom koja to nije. Škorpije koje su zauzete mogu da očekuju nepromenjeno stanje. Sa partnerom se ne slažete sada baš najbolje.

ZDRAVLJE: Očekuje vas odlično stanje na ovom polju! Pred vama je period u kojem možete da imate sasvim stabilno zdravlje. Uživajte u lepom danu i provedite vreme sa voljenima.

porodica, deca, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete svoje sposobnosti pred drugim kolegama i saradnicima. Dobićete njihovu podršku u projektima koje pokrenete.

LJUBAV: Upustićete se u strastvenu avanturu sa osobom koja ne može da vam pruži više od toga. Moguće je da na samom početku nećete ni biti svesni da ste se zaljubili.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima vezanim za zdravlje zuba i desni. Idite redovno kod stomatologa na preglede i kontrole.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dan tokom kojeg će se na polju posla pojaviti neke kočnice. Pokažite strpljenje. Važno je da ništa ne forsirate i da pustite da stvari idu svojim tokom.

LJUBAV: Imate manje nesuglasice sa voljenom osobom ali postoji mogućnost da sve to rešite i da dođete do kompromisa. Spremni ste da vaš odnos postepeno napreduje na neki način.

ZDRAVLJE: Skloni ste prejedanju i treba da povedete računa o tome da ipak ne preterate. Mogući su veći problemi sa organima za varenje a pogotovo sa probavom.

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana, debljina

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Pokušajte da popravite odnos sa nadređenima kako bi oni stekli više poverenja u vas. Važno je da im stavite do znanja da ćete biti posvećeniji svojim radnim zadacima.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba očekuje da joj se više posvetite. S druge strane, vama je potrebna distanca jer vam se emocije hlade. Prijaće vam da neko vreme pauzirate.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i snage! Iskoristite današnji dan za neki užitak. Posvetite se tome da ugodite sebi i da popravite raspoloženje sebi i vama dragim osobama.

RIBE

POSAO: Potrebno vam je više vremena nego što ste očekivali kako bi obavili sve poslovne obaveze. Potrudite se da pokažete da ste spremni da se dobro organizujete na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u pažnji koju dobijate od udvarača ali i dalje niste spremni da mu date zeleno svetlo da napravi korak dalje. Moguće je da vam je potrebno još neko vreme da ga procenite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa šećerom. Pred vama je period u kojem će vam zdravlje biti prilično osetljivo, zato je važno da maksimalno vodite računa o svojim navikama.

košulja, žena, posao, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati