Recepcija, hotel, odmor
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Brzoplete reakcije bi mogle da vam se obiju o glavu, pogotovo ako se budete iznenada odlučili za neko putovanje. Potrudite se da ne jurite bezglavo u bilo kakve nove projekte.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete na polju ljubavi. Jedno novo poznanstvo neće ispasti kao što ste očekivali. Današnji dan vam generalno nije povoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa bolnim grlom bi mogli da vas prate. Skloni ste upali grla. Povedite računa o svom zdravlju i nemojte da unosite hladna i gazirana pića.

 

BIK

POSAO: Očekuju vas pozitivne promene, pogotovo kada je u pitanju polje finansija. Možete da se nadate lepim trenucima na poslovnom planu. Slavite uspehe koje ste postigli.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom rođenom u znaku Blizanaca sa kojom već neko vreme imate komunikaciju. Spremni ste da joj otvorenije pokažete interesovanje.

BLIZANCI

POSAO: Naglašena je kod vas nervoza, kao i sklonost da na neki način bežite od problema, ne suočavate se sa njima. Možete da očekujete da će vam iskrsnuti i nove komplikacije.

LJUBAV: Emotivno osećate prazninu koju želite da popunite ali nažalost niste našli pravu osobu. Dajte sebi vremena kako biste mogli da donesete odluku šta je zaista dobro za vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima. Pred vama je period u kojem ćete sa dioptrijom imati neke probleme, pa bi svakako bilo dobro da se posavetujete sa oftamologom.

RAK

POSAO: Nesigurni ste u svoje odluke, u svoje poteze i na neki način lako dovodite sebe ali i druge ljude do zablude danas. Moguće je da nećete baš moći lako da rešite probleme.

LJUBAV: Emotivna situacija je nesređena, postoje dve različite osobe koje vas intrigiraju. Neodlučni ste. Potrebno vam je dosta vremena da biste shvatili kakvu osobu želite pored sebe.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Preterano ste napeti i nalazite se u periodu u kojem na svim poljima imate određene kočnice. Potrebno vam je opuštanje od stresa.

LAV

POSAO: Imate puno snage u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Jedino čega treba da se čuvate jesu neiskreni saradnici. Povedite računa o tome kim ste okruženi.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi šta želite. Nije vam problem da preuzmete inicijativu u vašem odnosu sa njom. Spremni ste da se borite za ljubav koju osećate.

ZDRAVLJE: Jaki ste i zdravi. Možete da očekujete da će pred vama biti jako povoljan period za polje zdravlja. Dobar vam je dan pa nećete imati veće probleme niti stresove.

DEVICA

POSAO: Nervoza vas prati, lako dolazite do konflikata sa nadređenima i današnji dan generalno može da vam bude nepovoljan. Izbegavajte danas bilo kakve rizične situacije.

LJUBAV: Distancirali ste se od voljene osobe i na neki način ste pobegli od problema. Ni sami niste sigurni kako da se postavite u odnosu sa njom i to vam pravi problem.

ZDRAVLJE: Leđa i kičma su vam osetljivi. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate veće poteškoće vezane za ovaj predeo. Obratite se fizioteraputu za pomoć.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom danu i dobroj atmosferi u poslovnom okruženju. Realizovaćete i neke poslove sa inostranstvom na koje duže vreme čekate.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Kada ste aktivni osećate se dobro. Raspoloženi ste i imate puno energije u sebi. Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem.

Žena, torba, devojka, moda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Možete imati neki manji nesporazum oko novca. Postoje stvari koje vas sada iritiraju u poslovnom okruženju. Pred vama je faza u kojoj nećete želeti da pravite kompromise.

LJUBAV: Otvara vam se mogućnost da uđete u neku tajnu vezu ali kao da niste sigurni da li je to ono što želite. Pred vama je faza u kojoj ćete imati trzavice i nestabilnosti sa partnerom.

ZDRAVLJE: Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude jako osetljiv. Izbegavajte naprezanje i stresne situacije. Potrudite se da u ishrani povećate unos magnezijuma.

STRELAC

LJUBAV: Povoljan je dan za početak ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze. Poklanjate svoje iskrene emocije osobi za koju smatrate da vam odgovara na duže staze.

ZDRAVLJE: Pazite na bešiku koja bi mogla da vam bude osetljiva kao i kompletan urogenitalni trakt. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni upalama i infekcijama.

 

JARAC

POSAO: Imaćete više poslovnih obaveza nego što je to uobičajeno ali ćete uspeti da završite sve na vreme. Pred vama je period u kojem će biti potrebno strpljenje da sve rešite.

LJUBAV: Očekuje vas miran dan za komunikaciju sa voljenom osobom. Neće biti većih promena po pitanju vašeg emotivnog statusa. Prilagođavate se jedno drugome.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Povedite računa o tome da redovno kontrolišete krvnu sliku. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka virusima i infekcijama.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete sasvim opušten dan tokom kojeg nećete biti opterećeni većm brojem obaveza. Spremni ste da se malo odmorite i da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Nova ljubav sa osobom koja je malo mlađa od vas bi mogla da vam unese puno sreće i uzbuđenja u život. Pred vama je jako dobar period u kojem ćete se osećati voljeno.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vam pokretanje privatnog posla na duže staze obezbediti stabilne prihode i uspeh. Važno je da imate jasno zacrtane ciljeve na ovom polju.

LJUBAV: Sa voljenom osobom postepeno dolazite do poboljšanja odnosa i čini vam se da ima nade da se spasi vaš brak. Uradite ono što je do vas kako biste se partneru posvetili.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa lošim varenjem. Pred vama je dan u kojem ćete imati tegobe vezane za nadutost i probavu pa je svakako važno da povedete računa o tome.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock