Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mars u astrologiji predstavlja borbenost, poroke i ljutnju, a u ovom znaku se oseća nemirno i traži rešenja problema. Tokom ovog tranzita vaša psihička energija će biti jaka i u potrazi za fizičkim svojstvom. To znači da ćete puno govoriti, nervozno hodati po prostoriji i obavljati nekoliko poslova odjednom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Čim ostanete besposleni, nešto će vas gristi iznutra i terati na akciju ili razmišljanje. Potreba za druženjem će biti povećana, a većinu vremena ćete provoditi pokušavajući da nadmudrite nekoga. Jedni ćete drugima pokušavati da dokažate da ste u pravu uz pomoć jeftinih logičkih obmana ili ćete se zapetljati u priču pa ćete se svađati zbog toga.

To neće imati težih posledica ako se radi o neformalnom razgovoru, ali ako pregovarate o nečemu važnom, što pre pređite na suštinu i ne skrećite s teme. U suprotnom nećete doći ni do kakvog zaključka ni odluke. Ako imate poteškoća sa spavanjem, to bi moglo da se produbi u narednih mesec i po dana. 

Par, raskid, ljubomora, svađa, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste od onih što mirnije spavaju očekujte da će vam san biti isprekidan i da ćete se buditi nenaspavani. Prolazak Marsa kroz Blizancem povoljan je za sport i rekreaciju. Umereno umaranje pomoći će vam i da lakše zaspite i čvršće spavate.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock