drugarice, žene, prijateljice, smeh, sreća
Shutterstock, ilustracija
MORE, PRIJATELJI, ZABAVA, ODMOR

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Evo ko su oni:

Ribe

Ribe vas nikada neće izneveriti. Ako se osećate loše, vaš prijatelj rođen u ovom horoskopskom znaku verovatno će se svim silama truditi dovoljno vas nasmejati da zaboravite na sve probleme. Iako su i sami ponekad previše osetljivi, njihova dobra strana je da su prepuni saosećanja. Šta više, u njihovom društvu ćete se uvek osećati kao da ste najposebnija osoba na svetu.

PROČITAJTE I:

 

Lavovi

Oni su pristupačni, ljubazni i pošteni, a posebna "specijalnost" im je briga o prijateljima i porodici. Zato ne čudi što su ljudi u njihovom društvu potpuno opušteni te se osećaju zaštićeno i sigurno.

Danas vam je osetljivo srce! Mogući su problemi sa pritiskom! Javite se lekaru!

AUTOR: www.astrousluge.com/M.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 05:00 Šta vam zvezde predviđaju za danas? OVAN POSAO: Moguće je da ćete danas biti previše umorni da biste mogli da izvučete maksimum iz poslovnog dana. Nije vam povoljan period i najbolje bi bilo da sada ne očekujete previše.

Ovnovi

Njihov skriveni talent je to što mogu svakoga oraspoložiti u trenu. Pravi su zabavljači, a dosetke i vicevi samo "ispadaju" iz njih. Pokušajte ostati ozbiljni u njihovom društvu... Nemoguće je!

devojke, drugarice, smeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Device

Iako pripadnici ovog znaka ponekad znaju biti poprilično promenljivog raspoloženja, ustvari je reč o ljudima prepunima ljubavi i saosećanja. Osim toga, vole biti u centru pažnje pa im neće teško pasti uloga glavnih zabavljača u društvu.

Bikovi

Ponekad su naporni i tvrdoglavi, ali su im prijatelji uvek na prvom mestu. Nesebičnost je njihova glavna vrlina pa će se, čak i ako su sami loše raspoloženi, pobrinuti da razvesele ljude koji ih okružuju.

PREPORUČUJEMO:

 

Strelčevi

Nežni i brižni. Upravo su takvi pripadnici ovog znaka. Iako su po prirodi sramežljivi i povučeni, jednom kada se opuste u vašem društvu, otkrićete i njihovu urnebesnu stranu.

Osim toga, nikada im nije teško odvojiti vreme za prijatelje i slušati o njihovim problemima, a na kraju i dati dobar savet.

Smuti, drugari, prijatelji, sreća

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?