Svađa, par, raskid, sukob, prevara
Shutterstock, ilustracija
Svađa, par, raskid, sukob, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Konačno ćete uspeti da se izborite za to da vaše ideje budu podržane. Postepeno dolazite do pomaka na poslovnom polju. Uvidećete da je sve za šta ste se borili bilo vredno truda.

LJUBAV: Sa partnerom dolazite do konflikta koji se može lako rešiti. Budite dovoljno trezveni i racionalni. Nemojte da dopustite da vas bes savlada. Pokušajte da se izdignete iznad situacije.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina C. Generalno biste trebali da se potrudite da u narednoj fazi ojačate svoj imunitet jer je veoma moguće da je oslabljen. Skloni ste nekim manjim tegobama.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Potrebno vam je više slobode na radnom mestu. Nije vam lako da radite svoj posao kada vas neko konstantno kontroliše i proverava. Bilo bi dobro da razgovarate o tome.

LJUBAV: Prisećate se momenta kada ste prvi put videli svog partnera i u vama se budi nova želja za romantikom. Kao da se vraćaju sve lepe emocije koje ste imali prilikom prvog susreta.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi više sati sna. Nije povoljan dan za naprezanje i preteranu aktivnost, pokušajte da se pre svega odmorite i opustite. Potrebno vam je da se malo distancirate od svega.

BLIZANCI

POSAO: Možete ostaviti jako dobar utisak na novom razgovoru za posao. Dajte svoj maksimum i dobićete novu priliku. Povoljan je dan i ako već negde radite, pokazaćete koliko ste zapravo sposobni.

LJUBAV: Možete da očekujete ugodno veče sa voljenom osobom. Pred vama su veoma lepi i nežni zajednički trenuci. Ukoliko ste slobodni, dolazi vam prilika za flert i poznanstvo.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak. Moguće su neke oscilacije na ovom polju, pogotovo ako ste od ranije skloni tim problemima. Potrudite se da se držite podalje od rizika.

Zdravlje Krvni pritisak Aparat za merenje pritiska

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Većina poslovnih saradnika vas poštuje i zadovoljni ste zbog toga. Planirate nov zajednički projekat i očekujete da ćete moći da se oslonite na svoje kolege.

LJUBAV: Moguće je da ćete izaći iz emotivne veze kojom niste zadovoljni. Radite ono što vama prija i ne obazirite se. Važno je da ugađate sebi i da slušate svoje emocije. Nije uredu da trpite.

ZDRAVLJE: Opušta vas boravak pored vode. Prošetajte se pored reke ili još bolje- ako ste u mogućnosti zaputite se na neko more, jezero, pa makar i bazen i plivajte... Potrebno vam je opuštanje.

LAV

POSAO: Tražite neki zaobilazan način da rešite problem koji imate na poslu. Moguće je da ćete uspeti sa svojim kreativnim idejama da dođete do adekvatnih rešenja.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni u emocije svog partnera ali on će vam vremenom dokazati da je iskren. Pokušajte da mu pružite još jednu priliku da vam dokaže svoje emocije.

ZDRAVLJE: Bolovi u krstima su mogući, donji deo leđa vam je generalno veoma osetljiv. Povedite računa o ukočenosti koja vas prati. Prijale bi vam lagane vežne zagrevanja da ojačate kičmu.

Stres Umor Depresija Posao Problemi na poslu poslovni

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Potrebno je da priznate kada napravite grešku, niko vam to neće preterano zameriti. Vreme je da se pozabavite ispravljanjem nekih stvari koje u prošlosti niste radili kako treba.

LJUBAV: Deluje vam da je partner promenio svoje ponašanje prema vama. Uporno tražite nove razloge zbog kojih je to tako. Pokušajte da razgovarate sa njim i da ga otvoreno pitate sve.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za predeo glave i očiju. Povedite računa o mogućim manjim povredama ili udarcima u toj regiji. Takođe, mogući su i manji problemi vezani za krvotok.

VAGA

POSAO: Niste spremni da funkcionišete pod pritiskom i iz tog razloga tražite novo radno mesto. Može vam se posrećiti danas na tom planu. Lako stupate u nova poslovna poznanstva.

LJUBAV: Pokušajte da budete iskreni prema voljenoj osobi. Skrivanje vam neće doneti ništa dobro u bračnim odnosima. Što pre budete otvoreno pokazali neke svoje ideje.

ZDRAVLJE: Sklonost nervozi je naglašena kod vas danas. Moguće je da ste nezadovoljni na generalnom planu i da se to na neki način odražava na vaše zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da povučete neke konkretne poteze ako želite da ostvarite napredak na poslovnom planu. Nemojte da odugovlačite jer više nema šta da se čeka. Dan je povoljan.

LJUBAV: Potrudite se da voljenoj osobi pružite malo više strpljenja. Na taj način ćete moći da rešite brojne probleme i sukobe. Važno je da pre svega poradite na sebi i na unutrašnjoj smirenosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa žlezdama kod vas, a pogotovo sa štitnom žlezdom. Ako je neko već iz vaše porodice imao tegobe na tom planu, možda je vreme za makar redovan pregled.

STRELAC

POSAO: Sve obaveze koje imate na polju privatnog posla vam ne padaju teško jer znate da radite za sebe. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije i truda kako bi došli do uspeha.

LJUBAV: Možete imati zanimljiv i strastven susret sa jednim Lavom. Pruža vam se prilika za novu avanturu. Još uvek niste zainteresovani za ozbiljnije korake na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Jako je važno da svakodnevno unosite dovoljno vode. Vašem metabolizmu prija da redovno pijete tečnost, ali to ne podrazumeva alkohol.

voda, piće, osveženje

shutterstock

Foto: shutterstock

JARAC

POSAO: Ukoliko ste očekivali sklapanje nekog poslovnog dogovora može doći do malog odlaganja. Ipak nemojte da brinete. Ništa vas neće oštetiti, sudbina je na vašoj strani.

LJUBAV: Možete da ostvarite poznanstvo sa osobom koja je sve suprotno od onoga na šta ste navikli kod svojih bivših partnera. Bićete pomalo iznenađeni što vam se uopšte dopao neko ko je drugačiji.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Generalno biste trebali da se potrudite da unosite više minerala, a magnezijum je pogotovo blagotvoran za vaš nervni sistem, mišiće i svakako srce.

VODOLIJA

POSAO: Očekivani priliv novca vam dolazi. Dobar je dan i za saradnju sa inostranstvom ili važnim institucijama. Možete da se nadate srećnim okolnostima ako završavate neke papire.

LJUBAV: Veoma dobro ste raspoloženi jer je partner preuzeo inicijativu i predložio vam zajedničko putovanje. Pravite planove za odmor koji vas uskoro očekuje.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit vas nagoni da jedete malo više nego inače. Sve je uredu dok ne idete u velike krajnosti. Na kraju krajeva, dodatan izvor proteina svakako ne bi trebao da vam naškodi.

evro, evri, novac

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

RIBE

POSAO: Popodnevni časovi su vam povoljniji za pitanje posla i finansija, pa tada možete da očekujete značajne događaje. Tokom prepodneva neće biti nekih značajnih pomaka.

LJUBAV: Očekuje vas veoma romantičan susret koji će vas naterati da počnete da razmišljate o svojoj emotivnoj budućnosti. Moguće je da ćete odjednom sa novom osobom poželeti sve.

ZDRAVLJE: Prolazna vrtoglavica i pad pritiska su mogući, pa povedite računa. Mirujte, nemojte da se naprežete niti da se izlažete jakom suncu. Unosite dovoljno tečnosti i jedite redovno.