Raskid, prevara, par, svađa, loš seks
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg ćete imati veliki broj obaveza što vam predstavlja veće opterećenje nego inače. Moguće je da danas jednostavno nemate dovoljno energije za neke stvari.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa vašim poslovnim okruženjem. Pred vama je period u kojem ćete kriti svoje simpatije.

ZDRAVLJE: Ne osećate se baš dobro. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa zdravljem, tako da bi bilo najbolje da posetite vašeg lekara.

PROČITAJTE I:

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

 

BIK

POSAO: Možete da računate na uspeh kada je u pitanju ovo polje. Sreća vas prati i uspećete u svemu što zacrtate. Današnji dan vam je povoljno prikazan za poslovno polje.

LJUBAV: Ljubavno polje vam je dobro prikazano. Osoba koja vam je važna će pokazati da uzvraća emocije i interesovanje ka vama. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Preporučuje se bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete uspeti da se dovedete u bolju formu i kondiciju u narednom periodu i da če vam to dati motivaciju.

PROČITAJTE JOŠ I:

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da postignete neke nove dogovore koji će vam biti veoma značajni za posao. Očekuje vas pozitivan dan tokom kojeg ćete biti uspešni i zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, sledi poznanstvo sa Vodolijom sa kojom možete da imate veoma zanimljivu vezu.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju, osećate se sasvim dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije za sve što vas očekuje. Pred vama je povoljan period za ovo polje.

Sreća, žena, proleće, moda, balon, baloni

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Iako su važni poslovi u toku, imate utisak da nešto nedostaje. Pred vama je veoma komplikovan period. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju posla.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati šta osećate prema osobi koja vam se dopada. Nemate više nikakve kočnice i spremni ste da budete sasvim iskreni i da joj poklonite svoje srce.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje su za vas jako štetne. U narednom periodu možete da budet eu velikoj meri skloni zdravstvenim problemima sa plućima i disajnim putevima.

LAV

POSAO: Moguće je da ćete dobiti sumu novca koju niste očekivali. Pozitivna iznenađenja vam slede danas. Spremni ste da se posvetite poslu i da ostvarite još veće poboljšanje.

LJUBAV: Očekuje vas dan u kojem ćete imati novo poznanstvo ali ćete ostati bez prilike da to pretvorite u nešto više na ljubavnom planu. Potrudite se da budete dovoljo strpljivi.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete. Važno je da vodite računa o svojoj ishrani i da budete spremni da počnete ozbiljno da menjate svoje loše navike od ranije.

Dijeta, kilogrami, mršavljenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Imate jaku intuciju i zato je neophodno da uvek na prvom mestu verujete u lične predosećaje. Poslovne odluke treba da donosite na osnovu svojih osećaja.

LJUBAV: Početak nove veze u vaš život unosi veoma lepu, novu energiju kojom ćete biti oduševljeni. Partner vam sasvim odgovara. Zadovoljni ste novim okolnostima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve poteškoće kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Stanje na ovom polju vam je stabilno.

VAGA

POSAO: Poslovna situacija će biti odlična u narednim danima. Zahvaljujući vama, stanje se postepeno popravlja. Možete da očekujete da će se uskoro i polje zarade stabilizovati.

LJUBAV: Moguće je da imate neke sumnje vezano za partnera i njegove reči. Ne verujete mu više kao pre. Niste spremni da uložite maksimum svoje energije u vašu vezu jer mnogo sumnjate.

ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija u nogama. Posetite lekara kako biste se sa njim posavetovali oko problema koji vas muče. Vreme je da obrazite više pažnje na zdravlje.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u znaku Bika, možete da se nadate veoma pozitivnom danu. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da napravite manji poslovni pomak.

LJUBAV: Očekuje vas flert sa nekim koga poznajete duže vreme. Osetićete se čudno onog trenutka kada u vama prorade emocije ka osobi koju pre niste gledali na taj način.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo pozitivne energije. Jako će vam prijati da budete aktivni i da se bavite sportom.

PREPORUČUJEMO I:

 

STRELAC

POSAO: Imate utisak da neke stvari na poslovnom planu moraju da se menjaju što pre. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da direktno utičete na određene promene.

LJUBAV: Imate potrebu da dođete do konkretnijih odgovora od vašeg partnera. Konačno možete da razjasnite na čemu ste. Važno vam je da znate kakva će vam biti budućnost.

ZDRAVLJE: Moguća je nesvestica ili nizak pritisak. Pred vama je period u kojem možete da budete veoma malaksali i skloni problemima sa zdravljem. Posetite vašeg lekara.

JARAC

POSAO: Moguće je da za sada nećete dobiti sve povlastice koje ste očekivali ali ćete vremenom uspeti u tome. Važno je da date svoj maksimum kako bi na ovom polju bili uspešni.

LJUBAV: Očekuje vas obnova kontakta sa osobom iz vaše prošlosti. Zajedno ste delili neke nezaboravne trenutke i spremni ste da deo tih avantura ponovo proživite zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za pritisak su mogući kod vas u narednom periodu. Povedite više računa o sebi i svom zdravlju. Potrudite se da izbegavate stres i napete okolnosti.

stres nervoza

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju svojih ciljeva na ovom planu. Pred vama je veoma pozitivan dan u kojem ćete biti generalno zadovoljni poslovnim dešavanjima.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan ako ste u vezi ili braku. Odnos sa voljenom osobom može značajno da se popravi. Dajte sve od sebe kako bi vaša veza išla u pravom smeru.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi kako biste se uverili da li je kod vas na polju zdravlja sve uredu. Možete da budete skloni manjim oscilacijama i problemima na ovom polju.

RIBE

POSAO: Saradnici vas poštuju i o vama imaju lepo mišljenje. Možete da se nadate produktivnoj atmosferi na poslu. Spremni ste za timski rad ali i za to da se poslu posvetite.

LJUBAV: Dopada vam se osoba u čija osećanja niste sigurni. Pustićete sebe da još neko vreme posmatrate njene reakcije iz daljine i da analizirate situaciju u odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje. Važno je da se tokom ovog dana ne forsirate previše i da pustite sebe da se malo relaksirate. Niste ni vi od kamena, potrebna vam je pauza.

PREPORUČUJEMO JOŠ I:

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija