Stres, problemi, žena, umor
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Skloni ste naglim odlukama kada je u pitanju posao, a ovaj put to može da vam donese neke nove probleme. Moguće je da nećete biti preterano zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Osećate se nekako usamljeno i potrebna vam je nova ljubav kako bi se vratili u kolosek. Maštate o osobi koja treba da se pojavi. Želite idealnog partnera.

ZDRAVLJE: Skloni ste negativnim emocijama. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nervozi, problemima sa depresijom i sličnim tegobama. Važno je da radite na sebi.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete ostvariti sve svoje planove. Pred vama je povoljan dan za posao. Iako je nedelja bićete posvećeni obavezama koje vas očekuju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da vam tek sada okolnosti dozvoljavaju da sa njom ostvarite nešto više. Spremni ste da se joj pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Stanje vam je sasvim stabilno i generalno se dobro osećate. Možete da očekujete veoma povoljan dan za vas.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilika za prelazak na bolje radno mesto. Uskoro će se i vaša zarada značajno popraviti. Spremni ste da u svoj posao uvedete neke bitne promene.

LJUBAV: Ne biste trebali da imate sumnje vezano za partnera. Maksimalno vam je posvećen i veran. Dajte mu više poverenja i vaš odnos će vremenom značajno napredovati.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno da se malo relaksirate i rasteretite. Posvetite se sebi i svom zdravlju na pravi način.

Masaža lica

Profimedia

Foto: Profimedia

RAK

POSAO: Ukoliko sarađujete sa inostranstvom uskoro ćete dogovarati i putovanje koje vam može biti veoma značajno. Možete da očekujete pozitivne prepreke na ovom polju.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode . Niste spremni za novu vezu iako postoje neki udvarači od ranije oko vas. Niste zainteresovani za novu vezu i želite da budete još malo bez obaveza.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebalo da očekujete bilo kakve zdravstvene tegobe. Pred vama je generalno povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

LAV

POSAO: Finansijska situacija vam je sasvim stabilna i generalno nemate veće probleme. Poslovi se odvijaju dobro. Pred vama je pozitivan dan u kojem vas posao neće opterećivati.

LJUBAV: Nije vam lako da otvorite svoje srce pred partnerom jer ste već mnogo puta do sada bili emotivno povređeni i razočarani. Važno je da budete spremni na iskrenost.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas sada, pa možete da budete skloni tegobama vezanim za upale, infekcije i tome sl. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

posao, uspeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je u pitanju vaše poslovno polje. Pred vama je faza u kojoj ćete se na ovom polju generalno dobro osećati.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, veza sa njim napreduje baš onako kako ste se nadali i očekivali. Privrženi ste jedno drugome. Spremni ste za jedan kvalitetan odnos.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kojima ćete biti zadovoljni. Spremni ste da se okrenete novom načinu razmišljanja i novom životu.

VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma zanimljiva situacija kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da ćete naučiti neke nove tajne zanata. Postajete sve stručniji i stručniji kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će vam vaš partner pokazati da je tu za vas. Možete da očekujete da ćete od njega dobiti dosta pažnje i nežnosti.

ZDRAVLJE: Sledi vam rešenje nekog problema. Mogli biste da stabilizujete svoju situaciju na ovom polju i da krenete u jednom boljem pravcu. Radite na zdravom životu i navikama.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspešno odreagovati na neke provokacije i da ćete izbeći neprijatne situacije na ovom polju. Pred vama je povoljan period za rešavanje problema.

LJUBAV: Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i početak veze najkasnije do kraja dana. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju jaku strast sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate velike probleme sa stresom pa i sa kardiovaskularnim sistemom.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u poslovnog partnera sa kojim iz dana u dan dolazi do novih nesporazuma. Moguće je da planirate neke drastičnije promene na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da vam partner prenosi svoja mišljenja i stavove, a vi ih nekako lako prihvatate i prisvajate. Prilagođavate se njemu više nego on vama danas.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti, vode. Važno je da se pazite po jakim vrućinama i suncu, da ne dođe do dehidratacije. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi.

Žena, voda, piće, sok

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Preopterećeni ste zbog poslova koji su se nagomilali. Današnji dan može da vam bude jedan od težih. Važno je da budete spremni za promene na ovom planu.

LJUBAV: Niste zadovoljni vašom vezom i spremni ste da pravite neophodne promene. Nastavljate potragu za onim pravim. Želite istinsku ljubav koja će trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet. Izbegavajte sve stvari koje su štetne za vas kao i sve fakroe rizika. Posvetite se zdravijem životu.

VODOLIJA

POSAO: Izbegavajte danas poslove koji se tiču pojavljivanja u javnosti. Moguće su neke komplikacije i nepredviđene situacije. Potrudite se da sve zadržite pod kontrolom.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i smatrate da nešto krije. Moguće je da vas intuicija ni ovaj put ne vara baš sasvim.

ZDRAVLJE: Podložni ste virusnim infekcijama. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi, pa su mogući razni zdravstveni problemi. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

Lekar pacijent

profimedia

Foto: profimedia

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vam vaša intuicija danas, kao i mnogo puta do sada, pokazati koji je pravi put koji treba da odaberete. Očekuju vas poslovne promene.

LJUBAV: Emotivna situacija nije onakva kakvu ste želeli ali će veoma uskoro doći do promene na ovom planu. Spremni ste sada neke situacije sa partnerom rešavate na drugačiji način.

ZDRAVLJE: Moguć je stomačni virus. Pred vama je period u kojem ćete imati potekoće vezane za organe za varenje. Važno je da povedete više računa o svojoj ishrani.

PREPORUČUJEMO: