Recepcija, hotel, odmor
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Postoje neke stvari koje se skrivaju od vas. Ne vidite poslovnu situaciju sada na pravi način. Potrudite se da budete spremni da se pokrenete oko boljeg informisanja na ovom polju.

LJUBAV: Osoba iz prošlosti vam se uporno vraća u život iako ste pokušali da okončate tu priču. Na neki način se osećate zbunjeno i nemoćno. Potrebno vam je vreme da nađete svoju snagu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem će vam trebati dosta vremena da ojačate krvnu sliku i odrambene mehanizme. Potrudite se da unosite više vitamina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Nakon drastičnih promena i odluka, dolazi vreme u kojem ćete se kasnije malo odmoriti od svega. Potreban vam je period u kojem ćete malo da predahnete.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Povedite računa o svemu tokom današnjeg dana i odmarajte se. nemojte mnogo da se naprežete i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da su okolnosti protiv vas i najverovatnije ste u pravu. Držite se po strani i ne zalećite se u rizike. Današnji dan vam nije povoljan za nove promene i odluke.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa probavom. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da ne preterujete ni u čemu. Jedite laganije namirnice koje se ne vare teško.

RAK

POSAO: Jasno je da ne vidite sve na pravi način. U poslovnoj komunikaciji i sami možete biti malo nejasni i nedefinisani. Pred vama je malo teži period za polje posla.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu iz susednog mesta ali nećete još uvek napraviti konkretan korak ka njoj. Moguće je da će vam za to trebati vremena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je period u kojem možete da budete podložni problemima sa bronhitisom. Povedite računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Veoma težak dan je ispred vas. Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta. Pazite i potrudite se da neke stvari dovedete u red na pravi način. Izbegavajte rizike.

LJUBAV: Izuzetno ste sada zabrinuti za svoje polje finansija i posla, tako da odnos sa voljenom osobom pada u drugi plan. Možete da očekujete da će biti nekih problema kasnije.

DEVICA

POSAO: Lako se može desiti neka obmana ili krađa na vaš račun. Nemojte da ulazite u bilo kakav vid spekulacija. Potrudite se da se ne bavite neproverenim poslovima.

LJUBAV: Razočarani ste i u vama sada naviru negativne emocije. Biće vam potrebno neko vreme da dođete do odluke na ovom polju. Nemojte u afektu da reagujete.

ZDRAVLJE: Problemi nastaju zbog umora. Moguće je da vam je potrebno neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi i tome da se konačno naspavate. Dajte sebi malo oduška danas.

Recepcija, hotel, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Nemojte da se bavite važnim poslovnim zadacima danas. Vaše ideje nisu dovršene kako treba i nisu spremne za prezentaciju. Ne žurite da ne biste napravili grešku.

ZDRAVLJE: Psihički ste veoma napeti. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi i samoanalizi kako biste mogli da pozitivno utičete na svoje zdravlje u svakom smislu.

ŠKORPIJA

POSAO: Izgubili ste poverenje u nekog od saradnika, najverovatnije u osobu rođenu u zemljanom znaku. Možete da očekujete da ćete sa njom imati neke konflikte.

LJUBAV: Iako umete da budete izdržljivi i tolerantni kada stvarno volite, sada ste na neki način došli do granice trpeljivosti. Moguće je da vas uskoro očekuje konačan kraj veze.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervnim sistemom. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma napeti i podložni grčevima u mišićima. Očekuje vas nepovoljan period.

PREPORUČUJEMO I:

 

STRELAC

LJUBAV: Distanca koja vlada između vas i partnera vam prilično teško pada ali ste svesni da sada sve od njega zavisi. Pred vama je period u kojem ćete na neki način morati da se pomirite sa nekim odlukama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima i kostima. Pred vama je period u kojem možete da imate manje tegobe sa zdravljem na tom polju. Izbegavajte naprezanje i ne dižite težak teret.

JARAC

POSAO: Ukoliko planirate put u daleko inostranstvo imate šanse za dobar ishod. U suprotnom je bolje da budete kod kuće. Nije vam preterano povoljan dan za posao generalno.

LJUBAV: Dopada vam se jedna svestrana i neobična osoba koja ima naglašene umetničke talente. Možete da očekujete da ćete se polako, korak po korak sve više zbližavati sa njom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla tokom ovog dana da vam bude slaba tačka. Potrebno vam je vreme kako biste mogli da rešite tegobe iz prošlosti.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da počinjete da sumnjate da u vašoj vezi nije baš sve onako kako se predstavlja. Gubite poverenje u partnera. Ukoliko ste slobodni nema većih promena.

ZDRAVLJE: Moguće su upale ili infekcije. Podložni ste zdravstvenim problemima u ovoj fazi i potrebno vam je neko vreme kako biste mogli da se regenerišete i oporavite.

RIBE

POSAO: Imate utisak da vaši poslovni saradnici ne mogu da prate vaš tempo i da vas na neki način usporavaju. Pred vama je period koji vam može doneti tenzije na poslu.

LJUBAV: U braku više niste srećni, svi to znaju, ali najteže je sebi priznati. Ako ste slobodni, nije povoljan dan za početak nove veze. Pred vama je nalet neke teže energije koja vas prati.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi. Povedite računa o unosu tečnosti. Izbegavajte unos toksičnih supstanci.