drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora
Shutterstock, ilustracija
drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Povedite računa o tome u koje ćete informacije verovati jer bi sada neko mogao da pokuša da vas dovede do veće zablude. Nije vam povoljan dan za posao ni malo.

LJUBAV: Skloni ste preterano emotivnim reakcijama i razdražljivom ponašanju pa vas očekuju svađe sa voljenom osobom. Moguće je da ćete u momentima briga i očaja razmišljati o prekidu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je što više sna kako bi vam zdravstveno stanje bilo bolje. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate dosta nekih komplikacija na ovom polju.

BIK

POSAO: Imate utisak da će uskoro da se pokrenu neke poslovne promene koje ne želite i ne očekujete. Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete na poslovnom polju imati poteškoće.

LJUBAV: Platonska veza postoji ali vi više niste sigurni da li biste trebali da na tu osobu sasvim zaboravite. Moguće je da vam se ponekad čini da vam ipak treba neka nova ljubav.

ZDRAVLJE: Moguće je da se ne osećate dobro i da ćete na ovom polju imati dosta briga i problema. Pred vama je faza u kojoj biste trebali da se obratite vašem lekaru.

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa o komunikaciji sa poslovnim okruženjem jer biste veoma lako mogli da dođete do nekih nesporazuma na ovom polju tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Iako vam voljena osoba pruža sve ono što vam je potrebno, vi i dalje imate osećaj nezadovoljstva u sebi. Pred vama je period u kojem ćete morati da rešavate neke probleme.

ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen kod vas, pa na polju zdravlja može da bude raznih poteškoća. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i svojim navikama.

devojka, sreća, par, veza, more

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

POSAO: Sa nadređenima vas očekuje poboljšanje komunikacije. Dobićete vetar u leđa za ostvarenje sopstvenog projekta. Možete da očekujete povoljan dan za posao.

LJUBAV: Niste spremni za ozvaničenje ljubavne veze i sada biste voleli da se još neko vreme tajno viđate sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da u vašem odnosu ima nekih prepreka.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da vam budu veoma osetljiva, kičma vam je prikazana kao slaba tačka i važno je da toga budete svesni. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Možete da očekujete manje komplikacije na poslovnom polju. Trebaće vam dosta vremena da biste sve uspeli da rešite, pa je važno da budete posvećeni svom poslu.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je malo distancirana i niste sigurni da li da napravite prvi korak ka njoj. Moguće je da vam ne odgovara način na koji vaša veza funkcioniše.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste situacijom u kojoj se na ovom planu nalazite.

DEVICA

POSAO: Pred vama je povoljan dan za nova poslovna dešavanja ili za promenu radnog mesta ako tako nešto imate u planu. Možete da očekujete dosta važnih situacija.

LJUBAV: Dolazi vam šansa da osvojite osobu do koje vam je stalo. Sada se otvara mogućnost za pokretanje tog odnosa. Potrudite se da pokažete vaša iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Pazite na hronične smetnje koje bi mogle da vam predstavljaju problem na polju zdravlja. Ukoliko postoje problemi koji vas muče od ranije posavetujte se sa vašim lekarom.

porodica, deca, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Poslovni problemi se gomilaju i vi već ne vidite izlaz iz cele te situacije. Potrebna vam je pomoć prijatelja i saradnika kako biste mogli da rešite sve komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba pokazuje da joj je iskreno stalo do vas i da želi da vas podrži i na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete imati dobar odnos u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju polje zdravlja. U sebi nosite mnogo snage i energije i prijaće vam da budete fizički aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate danu koji će za vas biti prilično povoljan. Očekuju vas nova poslovna dešavanja. Pred vama je prilika da na ovom polju dođete do dobrih dešavanja.

LJUBAV: Na ljubavnom polju za sada nemate neke važne prilike za novu vezu. Stanje još neko vreme ostaje nepromenjeno kod vas. Moguće je da ste nezadovoljni zbog toga.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem u narednom periodu kod vas. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete biti puni energije i dobrog raspoloženja.

STRELAC

POSAO: Nemojte mnogo da se oslanjate na svoje saradnike jer mnogi od njih nisu dovoljno posvećeni poslu. Moguće je da će vas izneveriti vaša očekivanja od drugih ljudi.

LJUBAV: Možete da očekujete povoljnu atmosferu za flert i nova poznanstva ali nema nekih konkretnijih pomaka u ljubavi kod vas u narednom periodu. Kao da vam je sve nedefinisano.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje srce. Mogli biste da budete podložni kardiovaskularnim problemima kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Posetite lekara za svaki slučaj.

muškarac, dečko, kuvanje, tata

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite bolje stanje na polju novca. Moguće je da ćete imati dupli izvor zarade i šansu da na ovom polju realizujete neke nove pogodnosti.

LJUBAV: Možete da se nadate dobroj situaciji u odnosu sa voljenom osobom. Oboje imate isti pogled na zajedničku budućnost. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti veoma zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pazite na svoj stomak i organe za varenje sa kojima biste mogli da imate probleme. Potrudite se da vam ishrana bude uravnotežena i zdrava. Unosite dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

POSAO: Vaše kolege će se osloniti na vaše mišljenje jer vas smatraju pravim profesionalcem na ovom polju. Možete da očekujete generalno jedan veoma povoljan period za posao.

LJUBAV: Sa jedne strane postajete nesigurni u svoja osećanja ali i u ono što vam partner pokazuje. Počeli ste da sumnjate u sve. Ako ste slobodni nije dobar dan za početak veze.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv i možete da budete skloni problemima kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Povedite više računa o sebi u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Želite da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da polako uvedete neke bitne poslovne promene. Važno je da sebi jasno definišete ciljeve za budući period.

LJUBAV: Ponašate se prilično hladno prema partneru kojem to zaista smeta. Moguće je da će vaša veza biti uskoro u ozbiljnoj krizi. Potrudite se da date sve od sebe da se situacija poboljša.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima i kožom. U narednom periodu bi za vas bilo dobro da se oko svih mogućih poteškoća na neki način posavetujete sa dermatologom.

PAS, RETRIVER, ČOVEK, LJUBAV

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija