Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Par, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

LJUBAV: Očekujete susret sa osobom sa kojom već neko vreme imate flert i zanimljivu komunikaciju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Današnji dan je povoljan za bavljenje organizacijom poslova koje imate u planu. Sve možete da dovedete na svoje mesto. Bićete spremni da stavite tačku na neke stvari.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vas muče. Mogli biste da imate neke prolazne probleme sa kičmom. Povedite računa o tome da ne ulažete preterano veliki napor u fizičke poslove.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da se od vas mnogo očekuje i da dolazi vreme u kojem je potrebno da pokažete sve svoje sposobnosti. Pred vama je period u kojem ćete biti pod presijom.

LJUBAV: Potrebno je da voljenoj osobi pružite više pažnje kako bi vaš odnos mogao da bude bolji. Ukoliko ste slobodni, današnji dan nije preterano povoljan za novo poznanstvo.

RAK

POSAO: Potrudite se da mirno pristupite problematičnoj situaciji koja je nastala i da se posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete naći pozitivna i konstruktivna rešenja.

LJUBAV: Vreme je da napravite konkretan korak ka svojoj simpatiji ako želite da se vaš odnos na neki način malo više pokrene. Pred vama je period u kojem može da bude pozitivnih ljubavnih promena.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Potrudite se da sebi date dovoljno oduška. Potrebno vam je neko vreme kako bi napunili baterije i kako bi se regenerisali od napora.

LAV

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite bilo kakvom papirologijom. Pred vama je dobra situacija i za poslove vezane za administraciju. Možete da očekujete da ćete uspeti u svemu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim nogama. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa cirkulacijom u tom predelu ali i da će vam zglobovi biti osetljivi.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete stabilnost na polju posla. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili neočekivane smetnje. Pred vama je generalno povoljan dan.

LJUBAV: Teško pokazujete osećanja jer imate strah da ćete biti povređeni. Pokušavate da učite na greškama iz prošlosti ali vam nije uvek lako da priznate gde ste sve grešili...

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi kao i urogenitalni trakt generalno. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće sa zdravljem.

PREPORUČUJEMO I:

VAGA

POSAO: Ukoliko tokom današnjeg dana budete sklopili poslovnu saradnju ili potpisali neki ugovor bićete dugo time zadovoljni. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Partner ima određena očekivanja kada ste vi u pitanju i moguće je da ste ga malo razočarali. Pred vama je period u kojem je moguća prolazna bračna kriza.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija i problema sa zdravljem tokom današnjeg dana. Moguće je da vam nije lako da se sa svim problemima izborite sami i da vam treba lekarska pomoć.

ŠKORPIJA

POSAO: U poslovnom okuženju vas očekuje stanje tenzije i problema. Dosta toga ne ide onako kako ste želeli. Moguće je da ćete imati neke neočekivane preokrete danas.

LJUBAV: Došlo je vreme da se neke stvari otkriju. Dosta toga se u vašem braku skrivalo pod tepih, a sada problemi isplivavaju na površinu. Vreme je da se sa njima suočite.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen i mogli biste da imate neke manje probleme sa zdravljem u narednom periodu. Potrudite se da pazite na sebe, da više spavate i da unosite više vitamina.

Horoskop, astro, Zodijak, raskid

Shutterstock

Horoskop, astro, Zodijak, raskid, Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Ukoliko budete bili brzopleti doćićete do većih komplikacija na polju posla. Pazite šta radite. Važno je da se potrudite oko bolje organizacije na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja uzvraća simpatije ka vama. Uskoro vas očekuje početak jedne lepe i stabilne ljubavne veze. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće. Pred vama je dan u kojem ćete biti podložni manjim problemima sa zdravljm bićete osetljivi. Posavetujte se oko svega sa vašim lekarom.

JARAC

POSAO: Potrudite se da se distancirate od situacija koje vam stvaraju dodatni pritisak u okruženju koje ionako nije dobro za vas. Važno je da znate kada je vreme da menjate posao.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguća je prolazna kriza u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju povoljan dan za neki prolazni flert.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, možete da se nadate ostvarenju uspeha na tom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Moguće je da dolazi do manje distance između vas i partnera. Ni sami niste sigurni kako je do toga došlo i dosta se loše osećate. Moguće je da se bliži prekid vaše veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da stvarate zdravije navike kako biste uspeli da ostvarite bolje stanje na polju zdravlja. Vreme je da budete odgovorniji prema sebi.

RIBE

POSAO: Očekuje vas šansa da poboljšate situaciju na svom polju finansija. Moguće je da ćete imati sreće! Pred vama je period u kojem ćete mnogo lakše dolaziti do nove zarade.

LJUBAV: Imate potrebu za novom ljubavnom vezom, samoća vam više ne odgovara. Sada se nadate iskrenim emocijama i stabilnosti. Potrebno vam je da stavite tačku na staru vezu.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti ili o mršavljenju. Vreme je da po tom pitanju uzmete stvari u svoje ruke i da više ne odlažete promene koje su neophodne kako bi došli do cilja.