Internet posao prevara lap top svađa
Shutterstock
Internet posao prevara lap top svađa

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pokušavate da nađete način da zadržite svoje radno mesto u situaciji koja je vrlo neizvesna. Moguće je da vam današnji dan donosi neke dodatne komplikacije.

LJUBAV: Partner vam pokazuje da nema dovoljno poverenja u vas i to vas jako brine. Mogući su neki problemi u bračnim odnosima. Potrudite se da budete strpljivi kako bi sve rešili.

ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi bi mogli da vam stvaraju manje probleme na polju zdravlja. Posetite lekara i potrudite se da pazite na sebe. Disajni putevi su vam podložni problemima.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke nove informacije o poslu koji obavljate. Pred vama su promene kakve ne očekujete. Potrudite se da budete spremni da se suočite i sa neočekivanim stvarima.

LJUBAV: Možete da se nadate odličnoj atmosferi sa voljenom osobom. Slobodni Bikovi se spajaju sa Vodolijom. Iako niste baš slični, postoji neka hemija koja vas ipak spaja.

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan dan za uzimanje ili davanje bilo kakvih pozajmica. Potrudite se da sada čuvate svoj novac. Izbegavajte generalno nove odluke na polju finansija i potrudite se da budete štedljivi.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni kojim putem ćete da krenete... Voljena osoba želi brak i dete ali vi niste sigurni da želite isto to. Potrebno vam je vreme da donesete nove odluke.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam nije povoljan. Sve ukazuje na to da biste mogli da imate neke nepredviđene probleme i komplikacije sa zdravljem.

RAK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u nekog od saradnika i pred njim se ponašate nekako čudno, što stvara napetu atmosferu u kolektivu. Moguće je da će na poslu stanje da bude promenljivo.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite dobar odnos sa partnerom. Iako se volite, kao da stalno iskaču neki problemi. Nije vam lako da uskladite svoje i njegove potrebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi i podložni raznim tegobama na ovom planu. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

POSAO: Bićete pod velikim stresom jer vas očekuje veliki broj obaveza, a jako malo vremena da sve završite. Moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neke manje trzavice u odnosu sa voljenom osobom ali ćete uspeti da ih prevaziđete do kraja dana. Potrudite se da budete diplomatični.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da čete na poslovnom planu ostvariti napredak koji imate u planu. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Teško vam je da donesete odluku na ovom polju. Odnos sa partnerom vas ne ispunjava ali niste još spremni za promene. Moguće je da se osećate emotivno blokirano.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati u drugom delu dana. Pred vama je faza u kojoj ćete morati više da se posvetite vašem zdravstvenom stanju i dobrobiti vašeg organizma.

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete neke manje probleme tokom današnjeg dana. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ostvarili ono što želite.

LJUBAV: Pokušajte da izbegnete nove konflikte sa partnerom. Vaš odnos dolazi do prilično ozbiljne krize i polako postajete distancirani. Moguće je da ćete razmišljati i o raskidu.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi bi mogli da vam stvaraju manje probleme na polju zdravlja. Povedite računa o sebi. Idite na redovne lekarske kontrole.

Bolest, virus, prehlada, temperatura

Shutterstock, ilustracija

Bolest, Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete danas imati veće promene na polju posla. Posvetite se malo i nekim drugim stvarima kako biste mogli da napravite dobar balans.

LJUBAV: Moguće je da ćete od voljene osobe dobiti puno pažnje i nežnosti i da ćete uživati zajedno u lepom danu. Potrudite se da pokažete otvoreno partneru kakve su vaše potrebe.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije. Povedite računa o tome da ojačate svoj imuni sistem kako biste mogli da dođete do generalno povoljnije situacije na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da rešite probleme koji su vas neko vreme mučili. Danas vam dolazi veliko olakšanje. Konačno ćete čuti lepe vesti kojima ste se nadali.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoje interesovanje ka osobi koja vam se dopada jer je ona zauzeta... Možete da očekujete da ćete imati neke ljubavne komplikacije u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom režimu ishrane. Pred vama je faza u kojoj možete da budete prilično skloni gojenju tako da je važno da na vreme menjate neke loše navike.

PREPORUČUJEMO I:

JARAC

POSAO: Preporuka je da se danas malo odmorite od posla i okruženja koje vam generalno unosi samo stres i nervozu. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se opustili.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas ozbiljan razgovor sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi upoznaju novu osobu preko interneta. Moguće je da ćete imati zanimljive promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naprezanje i bilo kakve veće aktivnosti danas jer biste mogli da imate probleme zbog premora. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za san.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte donositi važne odluke ako ne morate to da činite danas. Generalno vam ova faza nije povoljna za promene. Potrebno vam je neko vreme da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Prija vam sloboda koju imate i niste spremni da se vežete za nekog novog. Ovo pogotovo važi ako ste razvedeni ili ako ste sveže izašli iz neke duže veze.

ZDRAVLJE: Nesanica je naglašena kod vas, a mogući su i problemi sa nervozom. Potrebno je da nađete neki način kako biste se opustili i kako biste našli neki svoj izduvni ventil.

RIBE

POSAO: Potrudite se da pokažete da ste spremni da po nekim pitanjima budete dovoljno diskretni. Poslovne tajne treba čuvati. Izbegavajte bilo kakve sumnjive saradnje danas.

LJUBAV: Današnji dan vam može doneti neka otežanja i komplikacije kada je u pitanju polje ljubavi. Potrudite se da sa voljenom osobom budete iskreni iako neke stvari nisu prijatne.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića. Pred vama je period u kojem ćete želeti da se što više krećete i bavite sportom ali ne zaboravite da telu ponekad treba i odmor.