telefon, poruke, dopisivanje, žena, devojka, muvanje
Shutterstock, ilustracija
Dan zaljubljenih, veza, ljubav, par, romantika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

I dok postoji veliki broj muškaraca koji ne mogu odoleti iskušenju treće osobe dok su u vezi, ovim znakovima zodijaka to ne predstavlja problem. Oni u vezu ulaze s osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, stoga im drugi ljudi ne predstavljaju nešto što im je potrebno.

PROČITAJTE I:

 

Ovo su tri najvernija horoskopska znaka.

Ovan

Kada traže partnera, Ovnovi traže osobu s kojom će se povezati na duhovnom nivou. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju za uzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima, jer svoje partnere nose kao kap vode na dlanu.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Jarčevima je vernost najvažniji segment veze. Ako osete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno preispituju vole li svog partnera istinski jer se, po njihovom mišljenju, to ne sme događati. Vrlo retko se događa da Jarac prevari svog partnera; oni će pre prekinuti vezu nego u tajnosti živeti poligamno.

PREPORUČUJEMO:

 

Bik

Bikovi su veoma ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svog idealnog partnera, učiniće sve da ga zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što se može učiniti osobi koju vole, stoga na nju i ne pomišljaju. Takođe, poprilično su zaštitnički nastrojeni kada su u pitanju njihovi partneri, pa će i njih braniti od "pogleda sa strane".

Muškarci najčešće varaju svoje žene sa ova 3 znaka Zodijaka!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 02.11.2019. 08:00 One nisu ni svesne koliko su fatalne Foto: Shutterstock, ilustracija Znate kada za neke žene kažu da su fatalne. One su samouverene, nemaju tabue, a nisu nimalo konzervativne. Upravo zato ne čudi što su one gotovo uvek u ova tri horoskopska znaka sa kojima muškarci najčešće varaju svoje žene.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji