SVI ZNAMO JEDNOG BAŠ OVAKVOG SMARAČA Najveći hejteri među svim drugim znakovima horoskopa su upravo ova tri!

Svi mi imamo jednog ovakvog prijatelja…

Svađa, rasprava, tuča
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne vole svi ljude i da su u njihovom društvu, a horoskop u mnogome određuje koliko ćemo društveni biti.

Ova tri horoskopska znaka su najveći hejteri među nama.

 

Strelac

Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti, jer oni kao da nemaju savesti kada žele da vas se oslobode. Ako neko vreme ne dobijete nikakvu poruku od vašeg prijatelja Strelca, znajte da vas je on jednostavno izbacio iz svog života. Oni su već nastavili dalje, a kada mrze oni mrze „na veliko“. Oni kad mrze, mrze otvoreno i to ne traje dugo jer oni nemaju nameru da troše svoje dragoceno vreme.

PREPOTENTNI NARCISI Osobe u ovim znacima su najarogantnije osobe na planeti!

Vaga

Niko ne mrzi više od Vage, a to im glatko prolazi jer se pretvaraju da su dragi i brižni. Nisu! Oni mrze, osuđuju i proklinju druge za sitnice. Oi nemaju strpljenja i iskreno veruju da su bolji od svih. Vage su ultimativni egomanijaci, uvek su u pravu. Vi uvek grešite i uvek ste dostojni toga da vas oni odbace i žive sahrane.

 

Ovan

To dobijate kada ste znak ratnika – postajete poznati kao hejteri. A šta vi mrzite? Ljude! Zašto? Jer su svi drugi ljudi glupa inferiorna bića koja troše uzalud vazduh na Zemlji, piše Yourtango. Ovnovi žele da vole i budu fer, ali, ali, ali… Oni ne mogu da budu fer! Kada je reč o ljubavi i mržnji, oni nemaju problem s tim da na ljude prospu čitavu kofu mržnje.

Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Ne podnose samoću, a kada nađu ljubav svog života ova 3 znaka su najsrećnija na svetu!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 08:40 Svaki horoskopski znak ima neke karakteristike koje ga odlikuju i čine posebnim. Foto: Shutterstock, ilustracija Neki uživaju u društvu i vole da nalaze nove prijatelje. Drugi su uvek spremni da pomognu i rado su u čvrstoj, dugotrajnoj vezi. Za neke horoskopske znakove je veza koja dobro funkcioniše najbitnija.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi