Košulja, moda, žena, stil, trend, jesen
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, zima

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili, niti u kojem trenutku je to bilo. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najbolje pamćenje od svih.

PROČITAJTE I:

 

Devica

Device zbog svoje besprekorne organizacije uvek sve zapisuju i beleže pa tako dodatno "utvrđuju gradivo". One nikada ne zaboravljaju šta su gde stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zaista pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvredili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti, varate se! Pored toga, Jarčevi su, poput Devica, izuzetno organizovane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kafu dogovorenu i nekoliko meseci unapred.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Škorpije vole da bruse svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rešavanjem igara poput sudokua, piše index. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, ali zbog visokog nivoa emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mestu Škorpija je direktorov miljenik jer zna da može uvek da mu prepustiti sav posao bez straha da će nešto da zaboravi.

Stiže pun Mesec u Biku - uživajte! Konačno je sreća na vašoj strani!

AUTOR: Noizz/M.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 12:55 Pun Mesec menja sve! Foto: Shutterstock, ilustracija Mesec prelazi preko Urana pa u utorak na 20. stepenu Bika će da bude u opoziciji u Škorpiji. Bik voli dobro da zamezi, da posluša dobru muziku, obuje ručno rađene cipele, zamota se u svilu i sve zalije dobrom kapljicom.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!