kosa, devojka, model
Shutterstock, ilustracija
Tuga, raskid, nesreća, suze

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Nekim osobama je jednostavno teško otvoriti se drugima, što zbog nepoverenja, što zbog nesigurnosti. Njihov najveći problem leži u komunikaciji s drugima jer se ponekad ne znaju dobro izraziti pa budu pogrešno shvaćeni.

PROČITAJTE I:

 

Vodolija

Vodolije su poznate po tome da stvaraju, tako reći, zid između sebe i drugih. Njih mnogi smatraju hladnima i suzdržanima, što je u principu istina. Oni vole imati kontrolu nad svima, a kako bi to ostvarili, ne mogu se previše otvarati i poveravati drugima.

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Škorpije su, što god drugi mislili, izuzetno emotivne osobe koje nastoje zaštititi svoje srce i osećaje. Upravo zbog toga se često doimaju hladnima i nedostupnima, no u suštini su vrlo emotivni te skloni patnji i samosažaljenju pa je njihova zatvorenost obrambeni mehanizam.

PREPORUČUJEMO:

 

Strelac

Strelčevi su vrlo mudri pojedinci koji dugo vagaju da li treba se poveriti i otvoriti nekome ili ne. Oni smatraju da je bolje u mnoge stvari ne uključivati emocije pa se vode prema vlastitim načelima i žive život kao jednu veliku i neobaveznu zabavu.

Tri znaka koja su ubedljivo najveće šopingholičarke!

AUTOR: Lepotaizdravlje/M.M. DATUM I VREME: 14.09.2019. 11:00 Sa njima izbegavajte tržne centre Šoping je jedan od omiljenih ženskih hobija kome se prepuštamo s velikim uživanjem, a astrolozi tvrde, da je za pripadnike ova 3 horoskopska znaka šoping i nešto viže - jedna vrsta strasti. 1.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati