raskid svađa
Profimedia
raskid svađa

Profimedia

Foto: Profimedia

Nećete se usrećiti sa ovim džangrizalima koji stalno zvocaju, tako bar tvrdi horoskop.

Rak

Muž Raka provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu. Iako voli ženu i decu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvek može da nađe nešto da kritikuje ili da se žali. Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, verni su ali i plašljivi, pa zato izbegava opasnosti kad god je to moguće.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Škorpija

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je deo njegove prirode.

Veza, raskid, svađa

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Strelac

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i zadovoljava njegove interese. Sa ovim muškarcima nije teško živeti, ali zbog njihovog nedostatka osećaja i velikog nestrpljenja, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na istim talasnim dužinama. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnju okolnost.