devojka, moda, naočare, sreća, odmor
Shutterstock, ilustracija
devojka, moda, naočare, sreća, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako pripadate ovoj drugoj skupini, moguće je da je za to kriv vaš horoskop. Proverite kojim horoskopskim znakovima je stidljivost jednostavno urođena i teško da po tom pitanju mogu nešto promeniti:

PROČITAJTE I:

 

Rak

Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i upravo se najviše stide pokazivanja svojih pravih osećanja. Kada ne mogu da ih zadrže u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osećaju se posramljeno.

 

Devica

Device su veliki perfekcionisti i vole da sve imaju pod kontrolom jer se boje neuspeha. A ako i kada u nečemu ipak pogreše, za njih je to velika sramota i svoj stid ne mogu sakriti od drugih.

Vaga

Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svog slepog poverenja u ljude često se osećaju izigrano i osramoćeno, jer drugi iskorišćavaju njihovu naivnost.

PREPORUČUJEMO:

 

Ribe

Ribe su po prirodi jako nežne i osetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se neko samo obrati da bi se u trenu zacrveneli. Zbog toga, osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema sa upoznavanjem novih ljudi.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i retko se prepuštaju trenutku, a kada im se to ipak dogodi, kasnije ih bude sram što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se.

Rakovi će imati tajnu seks aferu na poslu, a ovaj znak čeka velika finansijska katastrofa!

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 23. do 29. septembra. Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs OVAN Hrana „Snaga na usta ulazi" rekoše Ovnovi i smazaše sve pred sobom. No, u ovoj nedelji nije poenta u kvantitetu već u kvalitetu.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati