Dinari, pare, novac, zarada
Shutterstock, ilustracija
Pare, Dobitak, Novac, Dolari, Lutrija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Korupcija je loša stvar koja izjeda moral i obezvređuje vrednosti koje nas vode kroz život. Međutim, nisu svi skloni podmićivanju, a ova tri znaka je najlakše podmititi.

PROČITAJTE I:

 

Škorpija

Vi ste veoma infiltrirani u korupciju. Uzbuđuje vas ideja da upropastite nečiji dobitak. Otvoreno svima stavljate do znanja da se date podmititi, a prodali biste i rođenu majku.

Žena, torba, devojka, moda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Blizanci

Mnogi analitičari isticali su ovu crtu ličnosti osoba rođenih u znaku Blizanaca, pogotovo od kako je predsednik Tramp došao na čelo Amerike. Poznati ste po tome da sve što sebi zacrtate to i ostvarite, a kada dođe do korupcije ponašate se kao član kraljevske porodice.

PREPORUČUJEMO:

 

Devica

Volite i obožavate porodicu i uradićete sve za njih, piše Your Tango. Nemate problema da se borite na prljavi način kada je reč o onima koje volite. Ubili biste za nekoga koga volite i unajmićete koga god treba da sakrije telo. Lako znate kako da se pravite da ne znate o čemu pričaju.

Osobe u ovim znacima su najarogantnije osobe na planeti!

AUTOR: Index/M.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 14:00 Nije loše imati dobro mišljenje o sebi sve dok to ne prelazi neke granice. Foto: Shutterstock, ilustracija A ovi horoskopski znaci imaju toliko samopouzdanja da misle da se svet okreće samo oko njih i da su baš uvek i oko svega jedini u pravu.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati