devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
Shutterstock, ilustracija
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Dok za neke ljude kažemo da su anđeli u telu čoveka, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uglavnom nisu među njima. Sa pripadnicima ovih znakova Zodijaka ponekad je potpuno nemoguće izaći na kraj.

PROČITAJTE I:

 

Rak

Promenjivo raspoloženje koje karakteriše osobe rođene u znaku Raka najčešći je razlog zašto ljudi od njih beže glavom bez obzira. Njih ćete lako uvrediti i najmanjom sitnicom, što može rezultirati histeričnim plakanjem ili napadima besa. Ni jedno ni drugo nije baš privlačno.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ribe

Ribe su, poput Rakova, osetljive na sve primedbe koje im se upute, piše index.hr. Iako su često vrlo iskompleksirane, Ribe misle da su posebne i bolje od drugih, što pokazuju svojim ponašanjem koje izluđuje ljude oko njih.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi misle da su uvek u pravu. Skloni su manipulisanju drugim ljudima i privlačenju pažnje na sebe, što ih u društvu često čini omraženima pa retko kada zadrže prijatelje na duži period.

Znak koji za sebe misli da je baš uvek u pravu!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 28.09.2019. 14:00 Rođeni u ovom znaku veoma su dinamični i energični. Mirno i promišljeno pripremaju sve akcije. Olrezni su, vredni i istrajni. Foto: Shutterstock, ilustracija Sa urođenim radnim navikama hrabro grabe kroz život i ne dozvoljavaju da ih ma ko ometa u tome.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati