Devojka, moda, sreća
Shutterstock, ilustracija
Kiša Devojka sa kabanicom Kabanica Vremenska prognoza

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Za neke znakove Zodijaka septembar će biti izutetno turbulentan, a za tri horoskopska znaka sprema se posebno zanimljiv period.

Zanimljiv na dobar način, pošto će iz njega izaći kao apsolutni pobednici.

PROČITAJTE I:

 

Vaga

Vama je ovaj mesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vreme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veza, pa vas na tom polju neće čekati veće promene, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promenu posla – nabolje.

 

Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promeni iz korena, ali dobra vest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

PREPORUČUJEMO:

 

Strelac

Strelčevi iza sebe ostavljaju nekoliko nedelja (ili meseci) u kojima se dobar deo pripadnika ovog znaka osećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu.

Neke kockice su već počele da se sklapaju, a u narednom periodu možete da očekujete da će stvari dodatno doći na svoje mesto.

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Generalno vam je ceo septembar dobar period, ali pred kraj meseca ćete se konačno osećati u potpunosti sigurno u sebe.

To za mnoge od vas znači da ćete doneti neke teške i bolne odluke, koje se najverovatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali verovatno i sami znate da su u pitanju odluke koje je odavno trebalo da donesete.

Jarac

Ako pričamo o velikim životnim promenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smemo da preskočimo Jarčeve koje se nalaze na prekretnici i moraće da biraju između onoga što je lakše i onoga što je ispravno.

devojka, moda, naočare, sreća, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Promena radnog mesta je izvesna, a posao koji treba da sklopite u drugoj polovini meseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše saradnike ili ukoliko ste negde nadređeni onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promena može da vam donese i poteškoće na privatnom planu, pa ćete nečega gotovo sigruno morati da se odreknete. Pitanje je samo – čega?

Njihove ambicije su nula, a evo koja su to tri znaka Zodijaka najslabijih karaktera!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 14:00 Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci. Foto: Shutterstock, ilustracija Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati