Adriana Lima
Epa/LAURENT GILLIERON
Monika Beluči

EPA/Jalal Morchidi

 Foto: EPA/Jalal Morchidi

Ali zvezde su, navodno, kada je u pitanju lepota posebno naklonjene sledećim horoskopskim znakovima.

PROČITAJTE I:

 

Vaga
Vaga se često smatra i ubedljivo najlepšim znakom Zodijaka, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Čuvene vage koje plene lepotom: Ketrin Zita Džouns, Kejt Vinslet, Olivia Njutn Džon, Monika Beluči.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten te mekana i negovana koža.

Neke od čuvenih lepotica rođenih u znaku škorpije: Ema Stoun, Džulija Roberts, Demi Mur, Grejs Keli.

 

Kejt Midlton

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima i iskrenom osmehu. Obično vole da se doteruju, pa je i stil ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Čuvene lepotice rođene u znaku jarca: Ava Gardner, Marlen Ditrih, Kejt Midlton.

Dame, postoji samo jedan znak u Zodijaku koji je neukrotiv! On ne pravi kompromise

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 08:59 Postoji jedan od 12 horoskopskih znakova koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, a mnoge će čak i povrediti. Foto: Shutterstock, ilustracija U pitanju je Blizanac. Taj društveni, poznati i jako duhovit tip koji čak i kada je sa vama, imate osećaj da nije prisutan, zbog čega vas neprestano tera da ga jurite.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!