Devojka, ljutnja, borba, bes
Shutterstock, ilustracija
Devojka, ljutnja, borba, bes

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Toliko su naporni da nekad ni sami sebe ne mogu da podnesu.

PROČITAJTE I:

 

Škorpija

U njihovom svetu uvek su drugi krivi. Vode se mišlju da će ih drugi razočarati i izneveriti. Uvek su na oprezu, do te mere da počinju da nerviraju okolinu. Kompromis je za njih nepoznata reč.

Jako dugo pamte sve loše što im druga osoba učini i spremni su da uzvrate istom merom.

Jarac

Jarčevi su samouvereni i ubeđeni da su najbolji u svemu. Ako njih pitate, ne postoji pametnija i informisanija osoba od njih. Ne vole neodgovorne, neprecizne i razmetljive osobe. Kada se takva osoba nađe u njihovoj blizini, jarčevi će biti vrlo neprijatni.

Devica

Devica najpreciznije opaža nered, nemar, nelogičnost i nečistoću, pa u svakom trenutku nailazi na nešto što joj smeta i uzrujava. Uglavnom su dobro informisane, pa besne kad su suočene s tuđim neznanjem.

Svaki znak ima svoj sreća broj! Pogledajte kojim danima imate najviše šanse za dobitak

Koje su vam šanse da dobijete na lotou? Horoskop vam može pomoći da otkrijete! Pogledajte kojim danima imate najviše sreće i koji brojevi kriju dobitak. Loto, Foto: Shutterstock OVAN Ovan dobija u igrama na sreću, pa tako i u LOTO igri. Zato odlazi da popuni svoj tiket već u utorak, jer je to njegov srećan dan.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Komentari (1)

Anonimni

07.11.2019 20:36

Lav bi definitivno trebao da bude na listi. Neverovatno je sa koliko sam se lavova posvadjao jer su glumili da su nadmeni i sefovali