SEBIČNE I OPSESIVNE! Najgore žene rođene su u ova tri znaka!

Pazite se!

moda, devojka, žena, stil, posao, sreća, jesen
Foto: Shutterstock, ilustracija

Horoskop može da nam da odgovore na razna pitanja. Ljubav i odabir emotivnog partnera su definitivno neke od stvari zbog kojih mnogi traže pomoć zvezda.

Da li smo zbog naše naravi i mentalnog sklopa dobar partner u vezi? Ako imamo problem u vezama, možda se sve vreme viđamo sa pogrešnim ljudima? Ili je ipak problem u nama?

Pročitajte još

Žene u ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavnu vezu. One prosto imaju takav karakter zbog kojeg teško opstaju u zajednici.

Ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće!

ljubav, veza, flert, devojka, muškarac,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Žene u znaku Ovna moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da i svaki detalj u vezi bude na svom mestu.

Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi.

One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava, na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove.

Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

LAVICE CENE ODANOST, VAGE VERNOST DO SMRTI Ovakvog muškarca zaslužuješ, smatraju astrolozi! Kakvog želiž, takvog i dobiješ

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije,

Device imaju nerazumno visoke standarde. Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja.

Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

NJIH NE MOŽETE DA IZMANIPULIŠETE Inteligentni ljudi rođeni su u ova dva znaka!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najunikatnijih. One poseduju mnogo kvaliteta. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne.

Ono što im nedostaje jeste posvećenost. One rade stvari na određen način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama.

Potrebno je mnogo truda i posvećenosti kako bi ovakva žena posvetila sebe vezi sa vama. Većina muškaraca ostane razočarana.

BONUS VIDEO

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi