Horoskop, astro, Zodijak
Shutterstock
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

Blizanci

Dragi Blizanci, vredi vas podsetiti da je Merkur vaša vladajuća planeta. Za vas, će se najviše uticati u komunikaciji. Dok se Blizanci uvek smatraju izvrsnima u komunikaciji, ovaj put Merkur će smanjiti tu vašu posobnost. Dok govorite možete zaboravljati stvari, mogli bi se osećati kao da vam se jezik petlja. Međutim, pokušajte govoriti jasno kako bi smanjili negativno delovanje tokom retrogradnog Merkura.

PROČITAJTE JOŠ:

Rak

Iako se veruje da su Rakovi tihi posmatrači, ovo retrogradno razdoblje ne dopušta više da ćutite. To vreme vas može učiniti emocionalnim i temperamentnim. Mogu vas iznervirati sasvim beznačajna pitanja bez ikakvog razloga. Savetujemo vam da skupite strpljenje pre nego što progovorite.

Lav

Dok je Lav uvek onaj najšarmantniji u prostoriji, onaj koji širi radosti i energije, možda neće biti tako tokom marta, piše Mystical raven. Možda ćete biti pomalo lenji i nezainteresovani.

Devica

Vaga

Da, znamo da ste majstori kada se radi o skrivanju svojih osećanja od drugih. Međutim, ovaj period će učiniti da vaša prava osećanja izađu na površinu.

Savet je da ostanete pribrani i da ne povredite druge svojim rečima.

Vodolija