Žena, putovanje, kofer, put
Profimedia.rs
Aerodrom, put, putovanje, žena, odmor

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Postoje stvari koje želite da rešite u najkraćem mogućem roku. Pred vama je važan dan za posao. Možete da očekujete mnogo pozitivnih promena na ovom planu.

LJUBAV: Voljena osoba traži sigurnost pored vas, a na vama je da joj to i pružite. Ako je iskreno volite, nemojte da odugovlačite sa odlukama. Pokažite joj svoje namere.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate brojne poteškoće sa zdravljem. Najbolje bi bilo da idete redovno kod lekara.

PROČITAJTE JOŠ:

Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

BIK

POSAO: Pred vama je veoma uspešan dan tokom kog ćete ostvariti dosta važnih stvari. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni poslu, trebaće vam dobra organizacija i fokus.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni problemima zbog umora pa bi svakako trebali više da spavate.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za obnovu nekih kontakata iz prošlosti koji bi sada mogli da vam budu od koristi. Potrudite se da na poslovnom polju sebi postavite neke jasne ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu. Pred vama je povoljan dan za promene i uzbudljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni, zbog nervoze. Možete da očekujete da ćete biti pod stresom u narednom periodu. Važno je da radite na stvaranju unutrašnjeg mira.

PROČITAJTE JOŠ:

RAK

POS AO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, ne očekuju vas nikakvi problemi. Potrudite se da dobar dan iskoristite kako bi napravili neophodne promene.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja i za nove ljubavi. Ne želite više da tavorite u istom raspoloženju kao do sada... Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju.

ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji. Važno je da se potrudite da budete dobri prema sebi i svom zdravlju. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme.

LAV

POSAO: Vaši nadređeni će biti zadovoljni umećem i znanjem koje ste pokazali, pa možete da očekujete i bonuse i nagrade. Pred vama je generalno period koji donosi poboljšanje zarade.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Možete da izgradite veoma lep odnos. Spremni ste da iskreno razgovarate o svojim željama i potrebama sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neka umerena aktivnost. Možete da očekujete da ćete se bolje osećati nakon rekreacije. Posvetite se tome da generalno živite aktivnije. 

DEVICA

LJUBAV: Možete da se nadate opuštenoj komunikaciji sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan ako imate partnera. Ukoliko ste slobodni, sledi novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prijaće vam druženje sa prijateljima. Današnji dan iskoristite za opuštanje i nemojte da se naprežete previše. Potrudite se da malo napunite svoje baterije.

VAGA

POSAO: Želite da ostavite dobar utisak pri sklapanju novih poslovnih kontakata. Važno vam je da na ovom polju dođete do uspeha. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu.

LJUBAV: Niste spremni za novu vezu iako se javljaju neke prilike za to. Potrebno vam je još vremena da prebolite prošlost. Nemojte da požurujete sebe i da stavljate sebe pod pritisak.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom redovnije! Možete da očekujete da ćete imati pred sobom dobru fazu u kojoj ćete biti u prilici da dođete do bolje kondicije i veće snage.

Putovanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete neke probleme koje ste imali na profesionalno- finansijskom polju. Sada se osećate bolje, sigurnije i spremnije za promene.

LJUBAV: Lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Iako ne želite da se svađate, uporno to radite. Moguće je da jednostavno neke stvari među vama više nisu kao što su bile pre.

ZDRAVLJE: Podložni ste alergijskim reakcijama. Tokom današnjeg dana ćete biti prilično osetljivi. Sve ukazuje na to da biste trebali malo da usporite tempo i da odmarate.

STRELAC

POSAO: Nećete imati neke veće promene na poslovnom planu danas. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu atmosferu. Današnji dan vam je povoljniji za privatni plan.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, današnji dan je jako povoljan za to! Spremni ste za početak nove ljubavi sa osobom sa kojom možete ostati na duže staze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni iritacijama i aknama, crvenilu i ostalim poteškoćama da kožom.

JARAC

POSAO: Povedite računa o tome kakve informacije širite, može se desiti da pogrešite u svojoj proceni. Potrudite se da budete malo pozitivniji pri svojim poslovnim stavovima.

LJUBAV: Otvoeno pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi. Ako se budete suzdržavali, ostavićete utisak da vam nije stalo do nje. Važno je da ne glumite uvek da ste preterano hladni.

VODOLIJA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za bilo kakvu prodaju, pogotovo ako su nekretnine u pitanju. Kasnije vam dolazi bolji period za promene na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o malo većim promenama zajedno sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete imati prilično važne odluke ispred sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati neke manje tegobe vezane za urinarni trakt. Očekuje vas promenljivo stanje na polju zdravlja.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali neko putovanje, dolazi do manjih komplikacija. Neće se baš sve odvijati po vašem planu. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi i smireni.

LJUBAV: Delujete pomalo konfuzno u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, pa ona nije sigurna šta da očekuje od vas. Trebali biste da pokažete jasno kakve želje i planove imate.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju manje probleme sa zdravljem. Potrudite se da izbegavate gazirana i hladna pića. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi.

PREPORUČUJEMO I:

Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia