posao, biznis, stres, nervoza, otkaz
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pad koncentracije može da dovede do neželjenih grešaka na poslovnom planu. Nije vam povoljan dan. Potrudite se da ne reagujete impulsivno i da o svemu dobro razmislite.

LJUBAV: Problemi u vašem braku se ponavljaju, imate utisak da se vrtite u začaranom krugu iz kojeg nema izlaza. Rešenje uvek postoji ako budete želeli da se posvetite tome da ga pronađete.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak za svaki slučaj. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa kardiovaskularnim sistemom. Povedite više računa o svom zdravlju.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Poslovna stabilnost je sada na ispitu. Mnogo toga zavisi od vašeg ponašanja i odluka koje budete donosili. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da prevaziđete poteškoće.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguće je da i dalje na neki način patite za bivšom ljubavi i da zato niste spremni za novu. Možete da očekujete malo teži period za ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom i donjim stomakom su naglašeni kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na polju zdravlja i u narednom periodu.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Samo osnovne obaveze završite tokom današnjeg dana i nemojte da ulazite u neke komplikovanije poslove. Važno je da budete spremni da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada trenutno nije u dobroj fazi, udaljavate se polako. Moguće je da ćete biti skloni nekim nesporazumima ili pogrešnim procenama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i potrudite se da vodite više računa o sebi i svom zdravlju. U narednom periodu ćete biti skloni poteškoćama na ovom polju.

RAK

POSAO: Nemojte da reagujete razdražljivo kada je posao u pitanju važno je da zadržite jedan deo smirenosti. Potrudite se da ne mešate posao i emocije i bićete zadovoljni.

LJUBAV: Nije povoljan dan za ljubav, ako imate partnera moguće su svađe i rasprave sa njim u većoj meri. Osećate veliki pritisak da je nad vama i ne znate kako da se izborite sa tim.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Očekuje vas faza koja nije povoljna za vaše zdravlje. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole kao i da uzimate svoju terapiju na vreme.

POSAO, DRUŠTVO, KOLEGE

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Moguće je da ćete danas napraviti neku veću grešku zbog koje će poslovna situacija značajno da se pogorša. Važno je da poradite na svojoj koncentraciji danas.

LJUBAV: Partner vam zamera neke stvari i sklon je dizanju tenzije danas. Vi sa druge strane, niste raspoloženi za svađu i moguće je da se jednostavno povlačite iz drame.

ZDRAVLJE: Problemi sa zdravljem vam se naziru. Posetite lekara kako biste utvrdili da li je sve uredu, uradite redovne nalaze. Potrudite se da vodite više računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da niste sigurni u svoje odluke i da to predstavlja veliku kočnicu za vas u poslovnom smislu. Delujete nepouzdano i nije vam lako da donesete konkretne odluke.

LJUBAV: Emotivno se preispitujete ali na kraju dolazite do zaključka da partnera zaista iskreno volite. Možete da očekujete da će vaš odnos vremenom nekako da napreduje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Očekuje vas faza u kojoj ćeteimati neke manje poteškoće vezane za polje zdravlja. Na vreme povedite računa o tome.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Saradnici vam na neki način smetaju. Ne podudaraju vam se stavovi i mišljenja i to vas dosta koči. Možete da očekujete da će vaš odnos da napreduje kasnije u budućnosti.

LJUBAV: Pogrešan je trenutak za početak veze. Moguće je da će se susret sa osobom koja vam se dopada odložiti do daljnjeg. Nije vam lako da donesete konačnu odluku o tome.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni padovima kao i nekim drugim manjim komplikacijama na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno poverenja u svoje poslovno okruženje, a naglašeni su i problemi sa nadređenima. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko imate partnera, moguće je da tražite neki razlog da tu vezu okončate jer ste generalno nezadovoljni. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje poteškoće.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju. Važno je da se potrudite da povdete više računa o svom zdravlju u narednom periodu i da se posvetite ostvarenju bolje situacije.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu ili nepravdu koja je vezana za vaše poslovno polje. Važno je da budete spremni da se za sebe izborite u takvim situacijama.

LJUBAV: Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da vaam takvo stanje više nikako ne prija. Želite promene i nova dešavanja. Spremni ste da se upustite u neku sasvim novu vezu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem ćete imati moguće poteškoće sa jetrom. Povedite računa o svojim navikama kao i o tome da organizujete neki zdraviji život.

JARAC

POSAO: Najbolje je da uzmete slobodan dan ako postoji mogućnost za to, jer vam dan nije povoljan. Moguće je da ćete na polju posla imati veće komplikacije i probleme.

LJUBAV: Pazite da ne preterate sa ljubomornim ispadima pred voljenom osobom jer bi ona mogla potpuno da promeni svoje mišljenje o vama. Posvetite se vašem odnosu na drugačiji način.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni nekim novim komplikacijama na polju zdravlja i da ćete morati više da se posvetite sebi.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Bićete generalno opušteni danas. Imate mali broj obaveza i većinu toga ćete završiti bez preteranog pritiska. Možete da očekujete povoljan dan za polje posla.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zakopali ste ratne sekire... Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Očekuje vas period u kojem ćete imati pomirenje.

ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve poteškoće na polju zdravlja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju danas.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste angažovani na poslu, a uskoro vam predstoji i putovanje na kojem ćete raditi još više. Pred vama je period u kojem ćete imati neke manje komplikacije.

LJUBAV: Nemate zamerke kada je u pitanju voljena osoba, funkcionišete skladno i zadovoljni ste vašim odnosom. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Prija vam intezivnija fizička aktivnost. Možete da očekujete da ćte se veoma lako vratiti u dobru formu i kondiciju i da ćete konačno biti više zadovoljni sobom.

Opsesije svakog znaka koje mu svesno ili nesvesno kontrolišu život!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 14:32 Otkrijte i Vi svoju zavisnost! Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan - obožava rizik i uzbuđenja, a prezire „mlak", dosadan i predvidljiv život. Bik - voli da ugađa sebi, jede ukusnu hranu, ima masaže, odmor, mirišljave sveće, čita knjiga uz tople napitke, kupuje sitnice...

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati