Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nema žene koja nema svoj omiljeni tip muškarca. Iz ugla Zodijaka gledano, ukusi su još različitiji pa se tako tačno može utvrditi na koje su muškarce žene najslabije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovan

Obožavaju igre mačke i miše. Vole da jure muškarce koji su najteži za „ulov“ a kada ih „uhvate“, skapiraju da im i nisu tako interesantni.

Bik

Blizanci

Nerealne su i večito razmišljaju o muškarcima koje ne mogu imati. Ako i dođu u priliku da se spoje sa takvima, nešto krene naopako, i onda moraju sve ispočetka.

Rak

Vole slatke muškarce, nežne i naizgled izgubljene. Onda se osećaju važno što im daju utehu, zaštitu i sigurnost, ali je problem ako takva veza potraje jer i ženama Rakovima u nekom trenutku treba čvrsta ruka.

Lav

Devica

Traže isključivo lepe muškarce i one koji im mogu intelektualno parirati. Ta kombinacija je često nemoguća.

Vaga

Same sebe muče jer se spajaju sa muškarcima kojima su one prelepe i dobre u svemu, pa svoje želje i principe zbog njih gaze.

Škorpija

Seks, par, veza, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Ukus žena rođenih u znaku Strelca je takav da najviše vole čudne, opasne i neobično zanimljive momke. Ništa lepše nego naći nekog za koga ne znaju kakav će biti uveče a kakav ujutro.

Jarac

Vodolija

Kako je reč o kreativnom i nepredvidivom znaku, tako i žene Vodolije moraju kraj sebe da imaju nekog ko je u isto vreme „vetropir“, „mađioničar“, senzualna i duhovita osoba.

Ribe