Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ekspreti tvrde da u odnosu na horoskopski znak imate određene sentimentalne potrebe i da vam, samim tim, odgovaraju muškarci različitih karakternih crta.

Ovan

Znate odlično da razlikujete ljubav i seks i zato vam je potreban muškarac koji može da vam pruži i jedno i drugo. Čovek vašeg života mora da bude u stanju da se obaveže prema vama, ali i da vam ispuni najskrivenije seksualne fantazije. U suprotnom, postoji rizik da ćete biti u situaciji da potražite dvojicu partnera istovremeno.

PROČITAJTE I:

 

Bik

Senzualnost žena rođenih u znaku Bika je nadaleko poznata. Potreban vam je čovek koji je u stanju da prati ritam vaših želja, ali da na tom putu ne zaboravi romantičnu stranu veze.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Nemate nikakvu nedoumicu oko toga ko je taj koji upravlja ljubavnim odnosom. Mozak je najbitniji za vas u vezi i zato tražite muškarca koji će biti u stanju da zadovolji vaša intelektualna očekivanja, pre nego fizička.

Rak

Vrlo osećajni i promenljivog raspoloženja, do te mere da ono zavisi od klimatskih promena i mesečevih mena. Potreban vam je muškarac pun razumevanja i tolerancije, koji je u stanju da se prilagodi varijacijama koje imate u ponašanju.

Brak, terapija, svađa, raskid, razvod, pomirenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Lav

Vrlo ste jakog i nezavisnog karaktera i zato vam je potreban neko ko će vam da ti dovoljno prostora i ko vam neće stajati na putu u ličnom razvoju.


Devica

Strastvena i veliki perfekcionista, biće vam potreban neko ko se ne boji izazova i ko ima velike profesionalne ambicije, kao i lične.

posao, uspeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaga

Niko ne bi mogao bolje da se uklopi sa emotivnom Vagom, koja ima veliku potrebu za nežnošću poput muškarca koji je sposoban da iskaže svoje emocije i koji je iskren i pošten u komunikaciji.

Škorpija

Žena rođena u znaku Škorpije je vrlo dominantna i voli da upravlja ljubavnom vezom. Potreban joj je muškarac koji se ne boji jakih žena i ne oseća se ugroženim pored jedne takve.

Žena, uspeh, posao, zarada, rad, biznis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Vrlo ste dinamični i vatreni. Za ostvarenje duge veze potreban vam je muškarac koji je sposoban da vam smiri, posebno kada vas uhvate bubice.

Jarac

Budući da ste jako rezervisani kada je fizički kontakt u pitanju, bilo bi dobro da nađete muškarca koji ume da vas “natera” na zagrljaje u nežnosti, neko sa kim ćete se osetiti slobodnom da pokažete ljubav.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Vodolija

Kako ste vrlo stidljivi kada je u pitanju otvoreno pokazivanje osećanja, potreban vam je neko kome možete da verujete i veza u kojoj nema mesta za ljubomorisanje.

Ribe

Sanjar ste i vrlo strastveni i samim tim upadate u rizik da idealizujete ljubav. Potražite muškarca koji zna način da vam pokaže kako da koračate sa obe noge na zemlji.

PREPORUČUJEMO: