KAŽEŠ DA GA VOLIŠ, ON KAŽE HVALA Muškarci u ova 4 horoskopska znaka nisu nikako materijal za ozbiljnu vezu!

Iako dečka ne treba tražiti prema horoskopskom znaku, nije loše znati kome zvezde baš i nisu naklonjene kada su u pitanju emotivne veze.

Raskid, svađa, veza, rasprava, prevara
Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Bik

Bikovi su veoma odani, ne vole ljubavne igrice i veoma otvoreno pokazuju svoja osećanja, pa se pored njih uvek osećate sigurno. Kada nađu savršenog partnera, daće sve od sebe da ga usreće, pa su Bikovi zaista idealni partneri, koje je veoma lako voleti.

 

2. Ribe

Ribe veoma polažu na osećanja, kako na svoja, tako i na svog partnera. One su veoma saosećajne i svome partneru biće utočište i podrška. Neretko će svoje potrebe ostaviti po strani i svu pažnju preusmeriti na svog parnera, kako bi se on osetio voljeno i bezbrižno.

DEVOJKE, OVAKVE MUŽEVE MORATE IMATI! Jedina tri znaka Zodijaka koja su najvernija svojim ženama!

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Vaga

Vage žele skladan i miran odnos i veoma su posvećene svom partneru. One su spremne da za ljubav žrtvuju mnogo toga i uvek će voditi računa o tome kako im veza izgleda u javnosti. One su uvek doterane i žele da svom partneru izgledaju savršeno.

 

4. Rak

Rakovi su spremni u potpunosti da zanemare svoje želje i potrebe kako bi udovoljili svom partneru. Kada primete da veza prolazi kroz krizu, daće sve od sebe da je spasu. Zbog njihove požrtvovanosti, zaista ih je vrlo lako zavoleti.

Tri horoskopska znaka koja nikada nećete upoznati u potpunosti!

AUTOR: Index.hr/M.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 12:00 Neke osobe možete čitati kao otvorenu knjigu, a neke su toliko misteriozne da se zapitate znate li im uopšte pravo ime. Foto: Shutterstock, ilustracija Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka slove za najtajanstvenije. Škorpija Škorpije nikome ne veruju i to je najveći razlog njihove misterioznosti.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi