Žena, devojka, lepota, lice, moda, šminka, oči
Shutterstock, ilustracija
moda, majica, belo, žena, devojka,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

One su izuzetno snažne, odvažne i hrabre žene koje od malih nogu znaju da će napornim radom i duhom ostvariti sve što požele. Većina muškaraca se kraj njih oseća inferiorno, pa poprilično strahuju od ulaska u ozbiljnu vezu s njima, piše “Your Tango”.

PROČITATE I:

 

One se ne plaše da kažu kada im nešto nije po volji, ili kada smatraju da neko nije u pravu, a zbog visoke inteligencije ući će u raspravu o bilo kojoj temi.

Žene u ovom horoskopskom znaku pored sebe žele muškarca koji zna šta želi i koji zna da ih tretira onako kako one to zaslužuju. Ako uvide da to nije slučaj, vrlo brzo će da prekinu vezu, jer će one radije do kraja života biti same, nego s nekim ko ih ne poštuje i ne zaslužuje.

Žene rođene u ovom znaku velika su inspiracija mnogima, jer su pravi dokaz koliko čvrsta volja i hrabrost mogu da doprinesu boljem životu.

Najveća zlopamtila horoskopa rođena su u ovim znakovima Zodijaka!

AUTOR: Superžena/M.M. DATUM I VREME: 14.11.2019. 08:28 Sa njima nema šale. Foto: Shutterstock, ilustracija Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili, niti u kojem trenutku je to bilo.

 

BONUS VIDEO:

Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!