Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza
Shutterstock, ilustracija
Muškarac, laž, veza, brak, svađa, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovnovi vole da budu mačo muškarci na svim životnim poljima pa tako i u ljubavi. Osvajaju klasičnim, vatrenim pristupom, direktno i bez okolišanja. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku pružiće vam uzbuđenje i zadovoljstvo koje želite.

PROČITAJTE I:

 

Lav

Lavovi su po prirodi zaljubljeni sami u sebe i puni su samopouzdanja, što ne skrivaju. Oni će takođe bez previše okolišanja, ali kraljevskim ophođenjem, da zadive ženu. Ako treba, oko nje će se truditi nedeljama, a upornošću i stilom sigurno će uspeti da je osvoje. I pod pokrivačem ovaj muškarac će biti velikodušan i pružiće vam najviše što može, a isto to će očekivati i od vas. Drugim rečima, on pruža, ali i zahteva obožavanje.

Zvezde otkrivaju koja POZA vam najviše odgovara u SE*SU!

AUTOR: Luftika/M.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 14:10 Probajte! Foto: Shutterstock, ilustracija Horoskop otkriva mnogo toga o našim sklonostima i sposobnostima u krevetu. Ako želite da proverite kakav je neko u seksu pitajte ga koji je horoskopski znak i potražite odgovor u redovima koji slede, Superžena.

Vaga

Muškarac Vaga osvojiće vas s puno stila, šarma i raskoši. No Vage uživaju u intimnim trenucima s partnerom i žele od njih da čuju nežne reči pa očekuju da im se partner u potpunosti posveti. Ovi muškarci se smatraju i velikodušnim ljubavnicima, pa im za to treba i odgovarajuća partnerka, koja će moći da ih prati u svemu.

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpije se smatraju ljubavnicima visokog napona i iako mnoge žene maštaju o romansi s jednim takvim, malo njih ih može pratiti. On će tako brzinom munje osvojiti vaše srce i telo, no svaki pokušaj razgovaranja o intimnosti neće im biti ugodan jer su u suštini nežni i ranjivi. No seks će biti i više nego fantastičan.

PREPORUČUJEMO:

 

Strelac

Kad se svidite Strelcu, on će vas bez okolišanja kupiti pažnjom i pokušavaće sve, samo kako bi vas osvojio. Tako ćete dobiti utisak da ste vi jedina žena na svetu koju on želi. Šta želite u krevetu, on će to i napraviti, ali ima manu zbog koje biste mogli da ostanete povređeni. Koliko god da su iskreni i odlučni, ponekad su i vrlo bezobzirni pa se čuvajte.

Žena, muškarac, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem