DALEKO IM LEPA KUĆA Muškarci rođeni u ova 4 znaka su NAJGORI ljubavnici!

Što dalje od njih

Zgodan muškarac, šmeker, zavodnik
Foto: Shutterstock

Topla preporuka je da što dalje bežite od njih jer ako se nađete zajedno među čaršavima uopšte vam neće biti svejedno.

 

Blizanci

Mnogi Blizanci umeju da koriste i mozak za vreme seksa, što ne može da odmogne. Međutim, muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih je seks uvek brzinski, a u krevetu su prilično sebični.

LAVOVI SU PLAŠLJIVCI, A ONI PRAVI LAŽOVI Horoskop nam precizno opisuje NAJZANIMLJIVIJE osobine kod svakog znaka!

Evo koje su glavne karakteristike osoba koje su rođene u AVGUSTU!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:44 Oni su, pre svega, prijatelji... Foto: Shutterstock, ilustracija Njihova priroda sastoji se od niza specifičnih karakteristika, često kontradiktornih. Ljudi rođeni u avgustu su nemoćni, što dovodi do sukoba, a i stovremeno su prijateljski, šarmantni i izuzetno porodično orijentisani. To ih čini ljudima sa vrlo zanimljivim stavom.

Devica

Znak koji je najviše isprozivan kada je u pitanju suzdržan i nedovoljno spontan seks. Muškarci su teški perfekcionisti i desi se da im sitan i nebitan detalj uništi potenciju. I stide se ili tripuju kao da ih je svako na svetu u tom trenutku video. To zna da bude totalna propast. Device inače vole da gledaju, ali često ostane na tome…

3 SU POSEBNA DANA PRED NAMA Horoskop nam otkriva kako će nove mogućnosti uticati na LJUBAV!

Žigolo, eskrot muškarac, par, flert, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Strelac

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strelca je po pravilu avanturizam i eksperimentisanje, a kod ženskih baš naprotiv – tradicionalizam bez mnogo eksperimentisanja. Dakle, loš seks ovde proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i preterane želje ovih drugih, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom. Kada im to nije po volji, Strelci gledaju da se što pre sve to završi, a onda pobegnu glavom bez obzira.

 

Ribe

Ribe su inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, a to može da se ispostavi kao problem i u seksu i u ljubavi. To je znak koji najviše uživa, ali i najviše pati u “seksu sa emocijama” (i to važi za oba pola), pa potencijalnih problema za akciju u krevetu ima i previše.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi