Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Znate kada za neke žene kažu da su fatalne. One su samouverene, nemaju tabue, a nisu nimalo konzervativne. Upravo zato ne čudi što su one gotovo uvek u ova tri horoskopska znaka sa kojima muškarci najčešće varaju svoje žene.

PROČITAJTE I:

 

Blizanci

Po prirodi vesele i društvene, plus ih bije dobar glas, pa svako želi da provodi vreme u njihovom društvu. U isto vreme su toliko naivne, a svojom strašću prema životu odmah zavode suprotan pol. Mnogo puta su upravo žene Blizanci razarale brakove, te se slobodno može reći da imaju moć da omađijaju muškarce.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ribe

Najveći talenat jedne žene Ribe je da priča bajke. Svoju priču zna da "proda" toliko lepo upakovanu da će svi zagristi mamac. Riba u isto vreme može da ima trojicu ljubavnika i da flertuje sa još deset, a da niko od njih ne zna jedan za drugog i da svi budu srećni i zadovoljni. Sve do trenutka kada se otkrije istina i nastane velika drama kada će ih teatralno sve ostaviti i nastaviti dalje na sledeću žrtvu.

Škorpija

Uvek imaju alibi da su previše seksualne i da ne može da ih zadovolji samo jedan muškarac, ali istina je da kada varaju to rade jer emotivno nisu zadovoljne, a ne telesno, a postaju ljubavnice onda kada muškarac pokuša potpuno da ih osvoji. I Škorpije su upravo te zbog kojih ostavljaju žene.

Mlad Mesec ove nedelje ekstremno je moćan! Vodite računa, karma će naplatiti svoje!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 16:09 Na samom početku sledeće nedelje, u ranim jutarnjim časovima ponedeljka, pojavio se mlad Mesec u Škorpiji. "Mlad Mesec se događa kada su Sunce i Mesec u konjunkciji, zauzimajući isti stepen astrološkog znaka. Foto: Shutterstock, ilustracija Ukratko rečeno, to znači da su usklađeni srž našeg identiteta (Sunce) i emocije (Mesec)", objašnjava Durgadas Allon Duriel.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!