Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Shutterstock
Preljuba prevara

Profimedia

 Foto: Profimedia

OVAN

Voli da vodi igru i da dominira. U svojoj ljubomori može da ode u krajnost, a sa druge strane je jako fokusiran na svoju slobodu. To baš i ne ide jedno sa drugim, ali on o tome ne razmišlja. Spontan, zabavan i direktan u svom nastupu. Takav je i u intimnim trenucima. Sledi svoje porive i može voditi ljubav na različitim mestima: u kancelariji, na javnom mestu, u hodniku, u liftu. U seksu je nazasit i ako vam se to dopada, uhvatite nekog Ovna. On je strastven, nezasit i impulsivan ljubavnik. Poseduje odličnu fizičku kondiciju, a i seks je sa njim svaki put drugačiji i interesantniji. Reaguje brzo tako da baš i nije spreman na neku dužu predigru. On to voli odmah i sad. Zna jako dobro da odvoji ljubav od seks. Kad nisu zaljubljeni, to im dođe kao još jedna dodatna sportska aktivnost.

BIK

Imaju ogromno samopuzdanje i takav im je nastup. Dostojanstvni su i veoma poštuju svoje partnerke. Većina njih igra fer igru. Kao ljubavnici su nežn, i a i u isto vreme strastveni. Vole komfor i savršenu atmosferu. U seksu uživaju i nisu nasrtljivi. Mogu dugo da čekaju ženu koju vole kako bi je imali u potpunosti. Veoma su senzulani i znaju trikove kako da žene zbog njih polude. Nikada ne odustaje od žene koja ga zainteresuje i privuče. On to radi polako, sa velikim strpljenjem i ima dobru taktiku. Polako vam se uvlači pod kožu. Izuzetno je prilagodljiv i oseća potrebe i želje svoje partnerke. Seks sa njim uliva sigurnost. 

BLIZANAC

Muškarci rođeni u ovom znaku veoma cene žene i jako su pažljivi prema njima. Prirodno su talentovani za seks i skloni su svakakvim egzibicijama. Nisu previše romantični, ali to im i nije potrebno kad mogu lako i rečima da dovedu svoju dragu do vrhunca. I to bez dodirivanja. Ne vole monotoniju niti ustaljenost u seksu. Ne spadaju baš u neukrotivu vrstu, ali znaju da švrljaju.
Tačno znaju da kažu pravu stvar u pravom trenutku, žene padaju na njihove reči. Intimni trenuci sa muškarcem u ovom znaku mogu da budu veoma zanimljivi. Vole radi edukacije pa i stimulacije da čitaju erotske časopise, a takođe privlači ih i pornografija. Većina voli da eksperimentiše sa više partnera. Ali se sasvim dobro prilagođavaju i željama partnerke. Ukoliko se zaljubite u Blizanca očekuje vas nezaboravna vožnja u ljubavnom luna parku.

RAK

Većinom ga privlače žene kojima treba zaštita u svakom smislu, žene koje su usamljene, napuštene i koje imaju teže životne priče. Poseduje veliku harizmu i intelekt. U stanju je da učini sve kada je zaljubljen. Uživa u dugoj predigri i trudi se da oseti i zadovolji u potpunosti potrebe svoje izabranice. Želi da se oseća kao pravi muškarac koji vodi ljubavnu igru. Kod njega je naglašena mašta i ima svoje male tajne zavođenja. Svaki deo tela mu je senzitivan. Jaka osećanja vode ka vrtlogu strasti. Međutim, kako vreme prolazi, on postaje jako posesisvan i ljubomoran i to u velikoj meri može da naruši emocije kao i strasti. I onda naravno postane prilično dosadan u krevetu.

LAV

Evo i Lava koji pleni svojom pojavom. Siguran je u sebe, mada mu najviše prija kada mu se žene dive. Ima jako samopuzdanje, velikodušan je i veoma vatren. Njegovim komlimentima retko koja žena može da odoli. Voli da dominira i uživa kada mu partnerka laska i hvali. Uvek je raspoložen za seks, a to očekuje i od druge strane. Voli da privlači pažnju. Voli slobudu kada je seks u pitanju i zna da napravi razliku između seksa i ljubavi. Kada se iskreno zaljubi, onda u najboljem svetlu pokazuje svoje ljubavne sposobnosti. Voli da zavodi. I on voli da eksperimentiše , mada nije preterano maštovit.
Očekuje da mu se partnerka u potpunosti preda i očekuje vernost. Teško ga ja obuzdati, često menja partnerke i odličan je ljubavnik. Međutim, kada voli njegova ljubav nema granica i onda je pozpunosti veran. Dok je strast jaka, on nema potrebu da traži drugu partnerku.

DEVICA

Ne spada baš u ljubavnike na glasu, mada nije ni jako loš. U seksu ima potrebu za savršenstvom, ali sa druge strane nije baš usklađen sa svojom seksulanom prirodom. Mada se ovo više odnosi na žensku populaciju. 

Muškarac Devica spada u prosečne ljubavnike, mada ga je lako povrediti rečima koje mu oduzimaju muškost. Ali naravno ovo je uopšteno, sve ostalo zavisi od planetarnih položaja u ličnom horoskopu. Upuštaju se seksulane odnose samo kada su sigurni i sa partnerkom koja zadovoljava njihove higijenske kriterijume.

VAGA

Muškarcu rođenom u znaku Vage nije lako odoleti, pitam se ko to i želi. Osvajač, veliki zavodnik i nemoguće šramantan. Biva lako privučenim lepim, prefinjenim i otmenim ženama. Vođenje ljubavi je za njega nešto najlepše i u tome uživa celim svojim bićem. Uživa u dugoj predigri. Teži da zadovolji svoju partnerku i spreman je da vodi ljubav celu noć dok je ne dovede do vrhunca.

Potrebna mu je ljubav, razumevanje i pre svega prijateljstvo. Senzitivan je i romantičan. Kada je siguran u ljubav svoje partnerke, ima osećaj da je ceo svet njegov. Ne spada u baš verne mušakarce, ali zna da svaku ljubav učini pravom. Ekspert je u flertu i zavođenju. Nisu baš skloni perverzijama. Važi za savršenog ljubavnika i uvek se prilagođava potrebama i karakteru svoje partnerke. Mada istina je da najviše voli samog sebe.

ŠKORPIJA

I evo ga najveći ljubavnik svih vremena. Seksulano isksutvo sa muškarcem rođenim u ovom znaku se uvek pamti. Veoma muževan, strastven i jako nepredvidiv. Naglašeno posesivan, ljubomoran i perverzan.Ima jaku seksulanu energiju i izdržljiv je. Zna da pretera u seksu i nema kontrolu nad svojim željama kada ga neka žena privuče. Spada u neverne muškarce, ali u isto vreme i neodoljive.

U potpunosti zadovolje svoju lepšu polovinu i dovedu do je neslućenih visina u intimnim trenucima. Što je redovniji, bolji seks samim tim jačaju i njihove emocije. Ako ostavite muškarca Škorpiona bez seksa , znajte da će on vrlo brzo da pronađe osobu koja ga želi. On je savršen ljubavnik i nikada neće priznati da je iscrpljen.

Lupa Kravata Čistoća Fleka Prevara Preljuba Dokaz

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

STRELAC

Oni su totalno opušteni, duhoviti. Seksu prilaze sa jednom mističnom, ali slobodnom notom. Vole svoju slobodu i zbog toga imaju strah od vezovanja ili jačeg zbližavanja. Voli da fertuje i osvaja i to ga u potpunosti zadovoljava. Najviše uživa u takvim trenucima. Voli dodire, masažu uljima, seks u vodi, pod tušem. Spontan je vrlo i u momentu prepozna potrebe partnerke, tako da njemu nije potrebno da se crta.
Sklon je izazovima, iskušenjima i veoma često ima seksulane odnose sa više partnerki u isto vreme. Nije pretrano izdržljiv i kraća varijenta seksa mu više prija od onog sportskog, ali se svakako snalazi jako dobro u svakoj situaciji. Obožava da vodi ljubav na neobičnim mestima ili u isto takvim okolnostima.

JARAC

Ukoliko želite ambicioznog, stabilnog i vernog muškarca odmah se upustite u potragu za Jarcem. Ali da li ćete biti zadvoljne uvek i u krevetu to baš i ne mogu da vam garantujem. Dosta je proračunat, nekad jako zatvoren i ne voli eksperimente. Moralan je i nije sklon paralelenim vezama. Jako ozbiljan i pruža oslonac i sigurnost. I kod njega je naglašena jaka seksulana energija mada nije baš uvek lud za intimnošću. Kad seks preraste u dužnost, a to se često dešava onda to baš i nije zanimljivo. Ali sa druge strane uvek je spreman da ispuni svaku želju žene koju voli.

VODOLIJA

Najzanimljiviji primerak. Na prvom mestu želi da upozna u potpunosti osobu koja ga zanima i mora da doživi intelektulani spoj. Ukoliko ga žena, devojka ne privuče u intelektuanom smislu tu nema reči ni o seksu niti o ljubavi. Opušten, nimalo posesivan i prijateljski naklonjen. Strpljiv je u osvajanju i može jako dugo da čeka na svojih pet minuta. Nije baš pasivan, ali voli kada paratnerka preuzme inicijativu na početku. Žudi sa različitim iskustvima i eksperimentima, ali nije nimalo preverzan.

Nepredivljivost je njegova najveća vrlina. Tokom intimnih trenutka voli da posmatra partnerku i da je gleda pravo u oči. Ni grupni seks mu nije nepoznat. Uživa u opuštenijim ljubavnim pričama, a najviše mrzi kada sa druge strane postoje ograničavanja i sputavanja. On je savršen ljubavnik ženi koja voli diskretnost i tajnost.

RIBA

Da li veran ili neveran, pitanje na koje ni on ne ume da da odgovor. Nije baš sklon avanutrama za jednu noć, jer ukoliko ne poznaje u celosti svoju partnerku zna i da omane. Zrači toplinom, pa možemo reći da je kraj njega nekako najudobnije.