MERKUR VIŠE NIJE RETROGRADAN, ALI NE RADUJTE SE PRERANO Mukama nije kraj, a evo šta nam donosi retro SENKA do 15. avgusta 2019. godine!

Nikad lošiji retrogradni Merkur?

devojka, model, sumnja, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste imali brojne nesporazume, neočekivane troškove i iznenadne poruke od bivšeg partnera, tome nije kraj, piše Lepa & Srećna.

I pre i posle retrogradnog Merkura, postoji dvonedeljni period koji poznat pod nadimkom "retro senka". To je vreme kada Merkur ide "svojim stopama" a mi imamo prostora da obavimo svoje kosmičke "popravke".

 

Vrlo često je ovo faza u kojoj drama raste na još viši nivo, komunikacija se ubrzava a mi tek polako shvatamo šta se zapravo desilo tokom retrogradnog Merkura.

Veza između ova 2 horoskopska znaka je NERASKIDIVA ZAUVEK!

AUTOR: Espreso/M.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 09:35 Prema horoskopu, svako ima neke znakove s kojima se slaže bolje nego s drugima Foto: Shutterstock, ilustracija A kada je reč o ljubavi, astrolozi uvek posebno izdvajaju dva znaka koji zajedno čine najbolji par horoskopa, dok ova dva znaka čine najbolji prijateljski par.

Od 1. do 15. avgusta 2019. godine Merkur će biti u toj fazi - retro-senke - otuda još jače emocije koje će bojiti svaku komunikaciju.

DA TI SE LEPO POPNU NA GLAVU Predstavljamo vam TRI najveća PAMETNJAKOVIĆA u horoskopu!

Pazite da ne istupate isključivo sa stanovišta ega, mada to ne znači da treba da u potpunosti progutate ponos.

Ipak, ovo je naša šansa da ponovo pročitamo svoju životnu priču sa naslovom Leto 2019. Ovoga puta, čitajmo je bez gorčine, već sa željom iskustvo upotrebimo u dobre svrhe.

devojka, moda, naočare, sreća, odmor
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi